(最歌暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(85) 六期生下剋上?

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
咁咪唔窮lo70m梗係多
佢同接最多100上下 25k訂
仲未計佢仲有個網上眾籌又200萬円
表明話自己窮定話自己唔缺錢易吸金D呀?
其他我都有屌不過係私下屌冇係連登屌
阿跨快撚d去死
兔係咪幫m記公商
那隻爛鯨風格那麼噁

護航的是眼睛瞎了還是耳背

本來看皮最喜歡這隻的
看了直播寒毛都立起來

前世養gachi手段吃人不吐骨頭

要推這隻還不如去酒店找酒店妹
多花一點還能帶出場
香港人已經唔記得反夸
全部比隻虎鯨吸走曬fo
記得叉講過想搞場原創曲演唱會 好似同羊目標差唔多 野心咁大 係咪要屌埋佢抄前輩目標
我淨係知牙夸好黃
你唔比佢屋企條件唔好?70m有幾多啊 仲要七除八扣都唔知剩返幾多
同埋要吸金就更加唔會同你講咩窮唔窮啦 學rushia仲吸金啦
屌你老母
自從請鏡代言後已經變左黃
台港日美都有人反
幾癲
好女仔值得更多🙏
70萬唔係話好多但都唔會label做窮啦
我一直屌緊嘅係公開講自己窮又同現實不相符
佢做作講大話
咪叫你諗下話自己窮定話自己唔缺錢易吸金D囉
我既壞女人雷達產生強烈反應
成班都癲癲地 第一個開口講窮個個唔屌 屌第四個出聲個個;佢所謂既野心 有好多前輩都有講過又唔屌 係咪因為佢係新人所以睇死佢唔會做到 人地出道先得個3日 就定性佢係機心 好波 諗緊會唔會係咪D所謂既前輩係配信講壓力好大好大搞到身體唔舒服 粉絲就將不滿情緒發洩係新人身上
證明呢條女有翻咁上下實力令人產生黑色衝動
木口呢期最紅
出道唔夠3日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞