【12月新番】JoJo的奇妙冒險 石之海

623 回覆
60 Like 11 Dislike
睇twitter d鬼佬話有好多人唔鍾意part 6係因為jojo係女.估唔到唔鍾意女jojo
幾時會出下半part
請問下有冇人知一開始間房溶化 係咩替身能力
上網睇話係白蛇 重睇幾次都覺得係白蛇
但佢已經有一個能力 又係bug?
蛇既消化mode
好似又係出過一次就冇既能力?
一人一個替身,一個替身可以有幾種能力。
其實講到明只有一個能力 所以係 Bug, 除非計副產物(King Crimson 未來視, Killer Queen 穿心)
綠色法皇觸手攻擊,射綠寶石同上身已唔係一種
仲有白金之星流星指刺同時間停止。回響有三個型態都唔同招,都可以交換用。你可以睇成白蛇有兩個型態。變溶液時就用唔到搶CD,如果唔係係佢哋訓晒覺時就應該搶左。
果個同迪亞波羅99%似既物體咩黎?
真係佢嚟
可能神父插碟
killer queen淨係炸彈同bite the dust已經係兩種能力
@@@個Gold Experience係咁變喎
除非黑色星期天支箭改左Gold Experience

變出黎既生物被打回傷 無左
Gold Experience打人搞到人暴走 無左
Gold Experience搞到生物極速老化 無左
問呢啲好心就加密啦
睇Jojo勿認真,jojo既吸引之處都唔係呢到,基本上jojo季季都有bug、食設定,好多唔make sense既地方,但因為jojo別樹一格,呢啲咁微不足道既bug根本瑕不掩瑜,fans都唔會好似其他動漫咁互屌,唔會因為呢啲bug/奇怪既地方而屌或者減分,如果出現係其他作品應該會俾人屌到棄。
睇jojo除左欣賞佢分鏡配色時尚動作精神之外,而家睇佢啲bug都係一種特色
呢條友識唔識高壓眼水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞