Alex Hunter強勢回歸

66 回覆
2 Like 5 Dislike
Siuma呢
Siuma呢

又黎

係囉今集咪有

D人話流料黎

比貢多心機整假
https://youtu.be/V__9cDKyYpg

一開波畫面係普巴已經唔洗睇啦 點會唔係朗哥啊

同埋ea邊會咁好人呀
緊係會分開出黎cap你水

同意,EA呢D大仆街一定無咁好

This is a concept UI design and is not a real representation of what EA Sports will have in FIFA 18
就係特登俾心機整假

EA 真係大仆街
只重點投資落賺錢嘅地方
成隻game 根本好多地方要改進

但咁多年來都係原地踏步
整好個gameplay先啦
d電腦on99咁
迫你控成隊
打幾場已經唔想玩
成段片得傻仔連xx無份講對白
最好可以逐句skip
彈句subtitle睇完就睇下一句
唔想睇佢啲on9慢吞吞既對話
FIFA 整D 經典球會用仲好LA
又呃錢
認真ps4 版pes加patch好玩過fifa好多 係pes自己做到pc版屎咁 我覺得fifa 自從14之後愈黎愈垃圾

世界大戰
睇呀爺同經理睇到厭
條友都幾狗,去左車仔
認真ps4 版pes加patch好玩過fifa好多 係pes自己做到pc版屎咁 我覺得fifa 自從14之後愈黎愈垃圾

X2
我DL埋WEHK個HKLEAUGE玩
想睇gareth walker失敗

到底條撚屌nigga乜水 做乜要俾佢做主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞