多方消息指太陽城明日停止營運 太陽城:未能回應

206 回覆
154 Like 1 Dislike
共產黨唔相信自由市場
覺得資本家唔可信 (運錢走 or 政治立場同中央唔同)
對共產黨黎講所有野都國有化, 全國資源全部由國家分配,
人民只能服從
可能本身都冇錢呢全部都數字遊戲
不停一帶一路對外發債就係想學美國佬去稀釋債務總額
點知個個都有借冇還
係掉轉

澳門嘅運作係咁:賭牌持有公司(即係:澳博、美高梅、銀河、金沙、新濠、永利),擁有賭枱

貴賓廳公司向賭牌公司交租(或不同的合約條件,例如賭收分成、轉碼數出佣等),包租十幾張賭枱,喺賭場間間房開個賭廳

所以:好多間賭場都會太陽城貴賓會
共黨又唔係全黨同聲同氣
地方勢力有上海幫山西幫湖南幫...etc., 產業又分石油幫煤礦幫乜乜幫, 之前蟹軍買官賣官又搞到山頭林立, 仲有太子黨紅二代團派...etc
宜家睇似好亂其實就係宜家坐正果支兵亂鬥其他山頭咋, 同伊斯爛一樣由創黨開始就不斷咁煉蠱直到宜家都仲未有最終定案
轉錢要經過佢間公司出事
同馬雲一樣資產轉移不受支共監管咪屈你洗黑錢罪囉
但反資本家反地主,全部人無產階級咪返埋自己,個個貪貪埋埋幾千億身家,繼續搞落去大家一齊食屎,信仰會唔會崩潰
唔會喇, o係現代科技之下, 只要槍械由政府管有
人民可以推翻政府既可能性係非常之微
老老竇竇, 矮仔當初係屬意用香港做辦
宜家香港就玩爛咗要夾硬推馬交呢件士啤胎出嚟
紅衛兵做野邊有腦㗎當年有得免費食同坐火車四處鬥父母鬥老師校長就貪得意+羊群心理join埋一份㗎喇
講緊top5%核心利益黨員,以前胡溫時代開放可以比你貪到幾千億發大財,但宜家總加速師係咁搞破壞(起碼目前都係),全民食屎邊有得你貪,比錢行方便最多既大公司例如騰訊全部收緊皮,你估個個都係總加速師對共產主義同老毛絕對信仰咩,大部分咪都係爲錢,爲女人同爲權。

黨員會唔會發現核心利益沒嗮,然後去搞9總加速師
國貨城
佢地識得諗聽日點就唔會係紅衛兵㗎喇
毛賊當初都諗住將呢班垃圾當condom駛咋
講到底都係惡劣基因
黑社會當初表忠愛國以為唔會燒到自己果疊點知老共就越割越有咁班老黑宜家有邊個話反共咪又係自我安慰認為係幸運果個跟住暗中安排走佬

同理, 班權貴本來都各懷鬼胎又驚槍打出頭鳥支那呢個場已經唔玩得, 不如表面更加奶甴圖一朝安寢跟著暗中遠走歐美好過

旨意呢班人拋個身出嚟反鳩甴種枱佢地更傾向有傻仔跳出嚟當爛頭卒而自己當freerider好過
遲啲係咪到香港賽馬會
馬會睇嚟都係危危扶
條友支持送中嫁wor
宜家係味願望達成?
揾够啦
今次大L獲
澳門就腳洗黑錢啫
所以習大咪收佢地皮
用中央集權思維。
但係你要明白習大靠呢樣野保住權力。
名單涉及 8萬人 , 已經有人講佢交又死唔交又死
太陽城:未能回應

因為停止營運,點回應好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞