$SENS post 34 - Sens or Scam?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我都想知
我依家都好撚驚
機構呢
scam
獲利比率:0.37%
又跌...
6969!!!
盤前升又死得
好過直接to the hell
日日盤前 呢個時間 升2-3%
開市前 差唔多轉燈

一開就插
我屌你老母FDA肯Approve 未啊
預言
盤前升幅臨開盤歸零再跌升幅3倍
一齊比d信念 我地今日要拎返所有失去嘅嘢
今日一定會好天係時候綠返一日先
今晚支陰燭會勁過琴晚
其實好似Q3 ER已經講係end of year,Q4 再重申end of year,
我覺得買依啲股真係冇得心急,亦唔可以選擇性睇自己想要嘅資訊,
e.g. 我買OCGN嗰陣,有時啲印度新聞出bearish嘅news,好多人即刻話fake news,我嗰刻都會先入為主唔信,到炒完檢討嗰陣先發現其實一路好多signal講WHO要10~11月先批,只係嗰陣好容易傾向淨係相信bullish嘅資訊,而唔信bearish嘅嘢
侵股又彈起 全世界都冇運行
例如睇返之前reddit嘅人總結conference
- FDA - PMA. The 180-day product has already been distributed for review. The lead reviewer who reviews sections of the applications is now coming back and forth with questions. Based on the scope of the questions being asked, they expect that they are heading towards the end of the year for approval or closely thereafter (but no promises).

係end of the year / closely thereafter

即係其實有機會要等到一月
咁其實佢講得end of year / thereafter,其實即係佢expect最快都要12月中至尾,咁12月頭就期望有news會否有點不切實際
K巴用心良苦 都係叫下春 始終坐得太耐
正能量
FDA 係咪胎死腹中
Bearish news is better
知道有咩問題好過一味gogogo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞