(最歌暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(83) 最後警告 要求盡快釋放好油巴 如果唔係行動升級

1001 回覆
5 Like 7 Dislike

警告
此post内容絕對會引起各方vtuber fans不適
你所推既V好大機會比人毒打

可能會有大量雙標 釣魚 扮魚 通靈 抹黑 駡戰
遇上具爭議性事件可以申請投票功能幫你置頂等大家評理分對錯
例子: 樓主我想知道大家覺得唔覺得船長係好女仔
認同請正評 反對請負皮

請具備獨立思考查閲有關内容
此post冇討論内容限制 不禁止孝子式發言
但在此post參與討論
你將會高機會在各討論平台被獲得以下稱號
精障 釣魚師 被釣魚師 小粉紅 哥布林 通靈王
孝子 不孝子 倒讚幫 夸黑 鬼黑 百鬼組 傳心師
桐生會 V豚 反桐生會 cover信 cover黑 信徒
黨鐵勢 巴士勢 野兔 crew 連NGA uto粉 嘉心糖
獵巫人 連登人上人 鳴粉 神父隻狗
火黑 船黑 豚王 百合 偷人翻譯

vtuber界最偉大的人 KSON
VTUBER又得

真人表演中風又都得

快d訂閲:https://www.youtube.com/c/ksonONAIR

2021年度連登vtuber投票總冠軍pekora
HOLO唯一沒有新skin的vtuber

[/blue][/size=6]

Hololive最仆街的兩位
寶鐘瑪琳 和 湊阿庫婭

台灣人慘變成大陸人

船長作為唯一向兔說出真誠對話,冒着極高畢業風險向營運說出兔應要合理對待
慎點! 點擊此加密内容前請確保自己有獨立思考能力

唔講solomon? solomon巴已成condom
標題過長
標題....
神父有雷到
唱歌把聲好好聽
義氣仔女
我同好油道歉
希望佢唔好chok萌聲
佢一早唱咪好
唱一首再講下野咪冇咁悶
底邊左幾年 而家上位實好撚重機心
#釋放好油
百鬼=金剛阿含
阿叉=進清十郎
連狗再唔釋放好油同solomon 唔好怪我啲中南海老朋友唔客氣
投票索引,8強如下
上 :
羊vs猩
Moona vs 詩音
下 :
Azki vs 星
Towa vs 火
加推了
Ban左?
牙鬼都叫有才能

咁船長一定係大和猛
除眼罩已經有小小心動 再唱埋歌就破左防
釣到男人就係才能
第一場
正評:kanata
https://youtu.be/5L8eoqaZ6WU

vs
負評:watame
https://youtu.be/_Mhcma0L6hY
似比仇家舉報
雲水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞