有無巴打做過rga或者植髮

16 回覆
1 Like 0 Dislike
rga係咪真係有用?
係咪咁神奇
lm
push
唔好嘥錢做rga呢啲戇鳩嘢
明搵你笨
咁容易就生到髪 全世界邊有咁多禿頭
預8-10萬去植髪,然後食藥keep住唔好再甩,差唔多半年了,愈生愈多
所以rga係騙局?得植髮有用?
巴打去邊度植?幾多錢 fue?
效果好?頭一個月痛唔痛
旺角信和對面果間,價錢同效果上面講左
整果陣有啲痛,整完唔痛,但乾痕,最好請1-2星期假,因為成個月無得洗頭,凈係可以用生理鹽水,成個頭痴埋一餅,唔會想出街見人
但預左要keep住食保康絲,如果唔係會繼續甩落去
係咪美絲個類?

食藥影唔影響生育
之前問個間話請兩日假就ok
係呀,但發現係唔得,你成個星期個後尾枕都痴住塊紗布,人地唔知以為你比人爆頭,同埋個頭頭4日要用鹽水沖,成頭鹽,之後就要用佢比既洗頭水洗,但都好難洗得乾淨,因為太温和,所以都係成餅野。
如果你唔介意其他人目光,2日後都可以照返工,因為唔影響日常生活
因為我本身頭髮長,佢話做fut好,
後面做完人地睇唔出,但頭幾日要帶帽
唔帶得帽喎一個月
唔知可能我細範圍(額角)
不過都未必係香港植
好似間間唔同咁 我見有d一植完已經可以正常洗頭同帶帽
巴打植左幾錢
我都想做左額角先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞