MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(非期間限定)(玻璃心慎入)(33)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
召喚連登所有「毒唯」面孔

本post宗旨
1. 暢所欲言
2. 話題盡量圍繞返鏡仔/香港樂壇
3. 暢所欲言但唔好人身攻擊/無合理原因惡意攻擊任何仔
4.太離譜嘅傳聞唔好討論太多
大家開心追鏡

開post起源可以睇呢個post 20頁開始
CSL又幫mirror分上弦下弦
https://lih.kg/2773974
=============================
MIRROR12家毒唯圍爐區(期間限定)
https://lih.kg/2775477

最後

毒豬製反鏡花名
皮:牙蕃/François
勁:Anthony / 下弦六/冇人識擔當
文:大石俠
龍:印仔
爆:N/A
柳:N/A
陳:賣賣/廣告從業弦/契契/棄棄
撈:牙主/我主/浮尸/牙神
米:牙粟/邊弦/棄粟
安:牙金/親生登(玩具製)
姜:國際出賣姜(玩具製)
虎:矮凸凸虎(玩具製)
皮皮留名

八婆撈lm

講還講 貼乜圖呀
講還講
毒豬用反鏡花名
皮:牙蕃/François(公海有人叫佢呢個名 後演變成蕃 因讀音為蕃薯牙)
勁:Anthony / 下弦六/冇人識擔當(公海改嘅 個個都調唔識但係次次有人提)
文:大石俠(公海叫佢rockman 中文直譯)
龍:印仔(毒唯李咩咩單車打咗做印士縉)
爆:sp擔當(毒豬想入佢/俾佢入)
柳:N/A
陳:賣賣/廣告從業弦/契契/棄棄(賣/契:傳聞diu用咗500萬贖佢 aka賣身契 廣告從業弦:淨係拍廣告嘅上邊弦 棄棄:棄子 俾diu放棄
撈:牙主/我主/浮尸/牙神(牙主/我主:教主)
米:牙粟/棄粟/邊弦(牙粟/棄粟:玩具打「要米」 拿破崙巴睇咗做粟米 邊弦:花蛆反佢 冇資源 下弦)
安:牙金/親生登(牙金:叱吒大機會拎新人金 親生登:玩具製)
姜:國際出賣姜(玩具製)
虎:矮凸凸虎(玩具製)
柳係不可以色色擔當
我色色左佢全日喎
面壁思過啦you

今日個look咁正 有食唔食罪大惡極
lm
屌你老母呢個花蛆po黎

Lm
反荽黨有愛啾咪
屌晒上面老味
(不可以色色)玲瓏浮凸柳應廷留名
咪撚再po花蛆呀
咪華6鴨lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞