[香港文化]發現有香港人喺opensea畫啲有香港文化嘅NFT

81 回覆
27 Like 82 Dislike

本身都冇咩野
見樓主講大話就覺得
好好笑
唔係靚,唔好賣弄香港文化
唔緊要你地望下就明

香港文化唔係一定要大師級先叫值得支持,人地有心有力我覺得值得支持喎
個個都憎人講大話,包括我
推啊
又自製對話樓主又搞臭自己啦,重新畫過啦
樓主當連登仔弱智
仲要面皮厚到死撐,keep 住講大話
有埋對話你地都話我講大話咁我冇嘢好講啦連登仔好惡
如果真係人地畫 個朵都俾樓主搞到臭晒
你喺連登開PO 係咪連登仔呀咁?
賺錢都咁串
做多咗 先唔講你用咗半個鐘去諗點兜,明明如果係真嘅 2秒都cap完圖

最柒係你個post明明話係喺opensea見到覺得正,再去IG搵佢地,但佢又會send返你自己opensea張圖畀你喎

畫得靚唔靚我唔評論,但你份人就一定好撚假
我唔打算引罵戰,我只係分享一下
咁的確張圖有懷疑我咪post埋對話
但係都係到一直話我講大話又冇其他論點
係人都火啦
遲啲覆你就代表我用左半個鐘去諗點兜?

總之我只係分享一下,你地點話我笑我唔緊要,我只係喺到還畫主一個清白
話我咩都好,都係個句
你地有懷疑嘅我直接比對話圖你地睇
我只係想分享一下去支持人地
信就信,唔信嘅我點講你地都係會有嘢講

我喺到幫畫主澄清,係因為我唔想佢因為我而fucked up,我欣賞佢亦都感激欣賞佢畫作嘅同路人
收皮啦你好撚柒
你打依個po果陣係唔係一邊流口水一邊諗個po紅咗之後你會發達?
講真,本身都冇諗住jer你 見你柒咗諗住笑兩句就算,點知你仲要硬兜

其實要證明自己清白好易,你依家即刻再cap返張IG對話圖,show返個message幾時send就夠 不過講真你前面咁樣處理法,後面你點嘗試證明都好,大家都只會覺得你係P圖/呃人,畢竟第一印象真係好大影響

咪話唔教精你,下次再有呢啲情況最好係深潛 + 不推文,香港人好善忘的
佢要改圖可能又要半個鐘先覆你
多謝巴打咁好心教路我知你係好心嘅但真係唔係我黎我驚連累人咋
不過係我唔好嘅冇喺頭post講清楚
好多creator真係好鐘意借連登上位
唔係想拆穿你,但係你知唔知你po過自己隻貓上連登依家IG又po埋,好難信唔係你。

做人呢,都係老實啲好 連登唔係冇試過主動自我宣傳又成功嘅例子,桃茶、致富、悠二都係成功案例。只要你夠誠懇,產品/服務夠好,其實大家未必會介意你自我宣傳,大部份人最憎都只係你講大話啫。

加油啦。
咁大個boost post button
Po埋timestamp啦
真香港文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞