社長陳承龍派貨362派到供股

186 回覆
19 Like 3 Dislike
梁心欣個台好過佢哋
睇唐牛好過啦
咪又係社長啲人
275 真係經典, 我都跟, 講撚到日本微信, 好多日本人用
隻隻股票望一眼幅圖就分析左
圖太郎比較好,冇派貨,所以俾社長淘汰了
梁心欣都係伏黎,,
之前中風都郁得番真係命不該絕
炒左九世
吓!佢中咗風但好番?真係天有眼,人在做天在看!
好似而家長期病患,細菌入血一年住幾次醫院
特登用個半鐘乜股都唔講淨係係個垃圾節目推介呢一隻,咩第二朝見0.4, 要全民362, 第二日開市跌仲要轉移視線話人地無可能買咁多。

幾日後重複又重複話跌果幾仙咁小怕乜,側邊班太監仲要不斷係丫啱丫咁落井下石。仲要話大家上得牛牛討論一定係無嘢做好得閒。 你估個個好似你個死太監咁打份廢工日日同一件裇衫見街咁梅咩。 玩股票睇回報係睇% 唔係睇銀碼呀,1毫跌1仙同100跌10損失都係一樣㗎,有時真係鄧跟左佢班人慘,但又真係唔抵可憐。

知唔知點解仲會會有人睇佢地? 佢地存在嘅價值係因為比十隻派九隻,無佢地節目提點下點會識避呢。 咪睇到自己咁高當睇親佢地個垃圾台都係fans 啦 又溝又盛又賴皮做人做到佢咁真係

利申無貨,係覺得好好笑
係咪仲有一隻話會做乜鳩長生不老藥,笑到我仆街
長生不老,秦始皇咩?
派貨收夠錢,之後去英國嘆世界,繼續收patreon課金。而家仲俾錢佢嗰啲人真係戇鳩無極限
如果呢啲股仔咁掂,點解唔畀親戚朋友賺多啲,要上網周圍唱?

大價股成交大,都仲勉強可以話有錢齊齊搵,街貨太多無人買得晒。細價股成交有限,如果真係掂,點解要畀聽眾買晒“平貨”?
所以佢唔係燈,佢係老千
初初都有人推介我睇社長
點知佢推介隻隻都仙股
即刻轉咗台
收視率節節下跌
有社長居然冇小魚
可能小魚離佢而去, 我都好耐冇留意佢個台
佢本野執左未
講真炒呢d 莊家股得兩個方法

1. 靜靜地自己炒, 唔好比莊家發現你, 坐順風車
2. 自己買左先,之後大大聲叫人一齊坐順風車,幫自己推高個價,之後賣

我係莊家, 見自己未收夠貨俾人炒高, 我唔賣返d 貨比你, 我咪仲on9? 即使收夠貨, 我點解要益比你d KOL 同佢d fans?
呢個世代仲有人信[有錢齊齊搵] 已經夠好笑啦
呢條友都係害人不淺,只係冇人識。社長毒好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞