美玩討論區(37)咁就一年喇

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
1/12都愈來愈貴呀Ching
我見marvel lengends個d 百零蚊有隻
Star wars black series 兩百零 好似好抵玩 又慳位
不過同HT就一定冇得比
真,有D直頭貴過HOTTOYS
SHF唔知那來的自信賣咁撚貴,搞到MAFEX都賣貴埋
係得孩之寶最抵玩,唔理STARWAR定MARVEL都咁高汁
笑死,旋拍成堆走鬼咁走
孩仔靚個D過二百喎
最近孩仔都加咗價
你地有冇玩HT 定淨玩1/12 ?
本來淨係玩6吋
之後有玩埋12吋 當然得幾隻
而家掂埋3.75吋
跟本有鋪癮咁好難介
有冇相睇下啊師兄
兩溝,但係ht擺定一個pose,好少扭
1比12可以隨便扭
咁都好炒
有時唔知香港人諗乜
諗緊買neca定mafex
隻ds真係
又貴又delay
咁睇真係好正 睇完想入坑
有冇人知佢d頭雕係咪原裝?如果另外又買頭就真係好貴
https://youtu.be/1IHrqbIOuLo
係咪自己換個下身?
Mafex幾錢左右?
Mafex homelander個樣真係唔掂 完全唔似
所以諗住買neca算
同埋neca出其他角機會係咪大啲
一早買咗Neca
但係其實Neca都唔係太似,不過品質係幾好

Neca咁耐以來都只係出左homelander同starlight ,嚟緊差唔多出black noir,不過你真係唔好預呢個牌子會出咁多角色
Butcher 呢?
我覺得NECA反而有機會出其他
Deep Maeve 同A train 應該會出埋

neca Homelander完全唔似,但starlight又勁似
佢個身型同衫既質感做得幾好
但7吋太大隻,好難夾1/12

mafex Homelander個頭要某d 角度睇先似
可動應該最好
希望閃回出個頭俾佢就完美

figma 個頭雕表情最過癮,但件衫隻色最膠
好中意The boys,邊個牌子出晒所有角色我都會買晒
想問下Mafex 隻homelander 咩size,夾唔夾到ML?
反而ok喎
Mafex 1/12夾到ml, 但會矮少少

Neca 完全唔得
Neca品質好好,又唔貴,不過真係size唔夾,好可惜
homelander 信和480
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞