梅艷芳「掌摑」事件重溫 娛樂圈黑暗史震動江湖 2

1001 回覆
47 Like 134 Dislike
呢個post可否永續
藍潔瑛依張相狀態大好
頭又最細 樣又靚
左一係邊個嚟?
梁洛施(Isabella )和英皇的合約官司,日前戲劇性地宣佈庭外和解,Isabella 表示獲得解約金,但英皇卻聲稱沒有作過任何賠償。盛傳一直在背後支持Isabella 的李澤楷,昨晚在福臨門出席飯局,雖然他拒談Isabella 官司,但卻說:「以為坐過監同留過案底 人會改過自新,但 家擘大眼講大話。」
今年初梁洛施和英皇反目,她委託律師入稟告英皇,指合約不平等而要求無效,英皇則反告Isabella 違約,官司擾攘近半年,日前英皇突然戲劇性地宣佈雙方達成庭外和解協議,Isabella 回復自由身。但前日Isabella 和英皇又各自發聲明,Isabella 方面聲稱獲得解約金,但英皇方面卻表示沒有就官司付出任何賠償,雙方各有說法。
行蹤神秘現福臨門傳媒愕然
至於一直盛傳在背後支持Isabella 的電盈主席李澤楷,昨晚約7時許乘座駕到達灣仔福臨門,據知他是出席商台老闆何佐芝的壽宴。近日因為劉鑾雄事件,令他經常光顧的福臨門聚集大批記者等候,行蹤一向低調的李澤楷,甚少被拍到其行蹤,所以當他出現福臨門,令現場記者相當愕然。在場等候劉鑾雄的記者一見李澤楷,即蜂擁而上追問有關Isabella 的官司,而他似是有備而來,更停下腳步開腔接受訪問。問到Isabella 和英皇官司是否庭外和解?李澤楷神情嚴肅說:「對官司我唔想批評,我只想講一樣 ,我以為一 坐過監同留過案底 人會改過自新,但 家擘大眼講大話。」說畢即走入福臨門。李澤楷沒有說出這人或這些人的姓名。
港姐梁x蕊
Google可能會有答案
其實唔單之可時黑底根本搵到錢
黃, 翻版 ,陀地,同毒 又多夜場

唔講機舖,一個中學生打打下波都隨時俾人打
姑姑時裝真係唔靚,但神鵰又可以靚到痴線

重有吳君如
佢真係好靚
搵過冇
邊個post傾?統一一個啦
都唔出奇,我都係今日聽燒山講先第一次聽到話報仇果個係黃太

小毛
金毛咁似梁榮中
湯鎮業變咗替死鬼
想問張曼玉有冇醜聞最鐘意係佢
上個post有人問劉華係未基

應該係bi,佢對男人有性趣就一定,佢屌過17歲剛出道㗎陳x蔥。
上個post講過
當年跟洪金x
同大鼻出曬名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞