[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (25) - DALPLY!瘋狂LiveSelca SNSFreedom!?

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

呢張相個look..幾時嘅相黎sosad冇咩記憶見過呢個look
我估似係Predebut 好似得個陣紅髮
https://twitter.com/ot12loops/status/1469587799871574017
Hyeju話DALPLY得每月一個呢首原本諗住DALPLY唱
DLLMBBC起碼都一個月兩個啦

年末啲show會唔會見到本月
之前KBS有個小道lineup 結果都冇份
只能期待下MBC 不過都唔抱太大期望 今年得一次回歸 又咁多新人彈起 邊會請18線女團
等到頸都長
老實講對間公司好失望
我由heejjn 出第一條片就開始追佢哋
以為咁嘅形式出道,完整體一定好爆
結果間公司捧成咁
https://twitter.com/Forkimlip__ot12/status/1469935616943140869
之前Vlive成日聽到練呢首 原來係先藝 btw diutv
冇架啦 啲基本野出道三年先有少少 期待下外面心血來潮比Job 都好過FF間垃圾公司會捧/識捧
一日仲係件垃圾賤種腦細係度阻住地球轉 將來應該都唔會有咩變化
同埋睇完先藝呢個節目幾個Stage 第一時間都諗點解會上呢隻賊船

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞