[最強簡迪is back!!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 5 Dislike

胸有激雷而面如平湖著,可拜上將軍

Sob明顯堪當大任,應該要比多D時間佢
施丹應該學哥迪奧拿條路淨係教班霸啦
干地去熱都唔去獌你就知咩事
唔信干地好想去獌嘅會唔等下
獌人工同買人一定好熱幾條街
How about 老力加 爆撚晒個越位 仲要送咗兩分比人 我同個社工傾咗好多次先平復到個心情

笑死
差飲水
摩其實係最清楚問題所在 但佢真係解決唔到問題
去獌post睇互屌真係好好笑
快撚啲空難死
茅柴手球狗畀啲獌狗吹到史一中場
How about 老力加包撚晒個越位 仲要送咗兩分比人 我同個社工傾咗好多次先平復到個心情
佢有vvd 嘅身價就以為有vvd 嘅package
屌 下場要幫死獌狗起機
利狗個bench
80m嘅價錢
後期卡膠嘅味道
明鏡止水
Jm9
西咸無所謂啦 佢地爭四組
鏝利先係對手
般奴狗就係用好多risky pass刷數據
真係啲精華狗先會吹奏佢
上場好撚嬲 朝早個個都自信滿滿 結果收撚咗皮 本身領先咁撚多 仲要冇撚咗場clean sheet
好多大冧把
De Gea: “It's easy to blame the manager or the staff but sometimes it's the players. It was embarrassing to see Man United play like we did today. It's not acceptable - the way we were playing and doing things”, he said to @RichFay. 🔴 #MUFC
維穩
你唔是覺得垃圾妓有資格拎冠軍啊
我地撚一咪又係咁其實
猛 Tam TMR 嬌 Lam 詹 全撚部都岩岩升上黎

計青訓我地仲多過痢啦
有買貴無買錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞