ikea出新post串漁護署!

25 回覆
84 Like 3 Dislike
IKEA嘅DJUNGELSKOG系列,係選用咗可再生棉花、萊賽爾纖維,同埋喺回收塑膠中萃取嘅聚酯纖維製作成布織品。
等小朋友玩玩具嗰陣,唔單止會認識到瀕臨絕種動物,仲可以貼近大自然,感受其他物種嘅可愛之處~

我哋係IKEA嘅DJUNGELSKOG 毛公仔:https://bit.ly/毛公仔_DJUNGELSKOG

#呢度係大家嘅屋企 #我哋一齊生活好嘛

IKEA's DJUNGELSKOG Series used materials like sustainably grown cotton, lyocell and polyester made from recycled plastic.
Children can learn more about the beautiful animals threatened by extinction through playing with these adorable toys.

We are IKEA DJUNGELSKOG Series:https://bit.ly/DJUNGELSKOG-Series

#WeAllLiveUnderTheSameRoof #LetsLearnToCoexist

20蚊隻抵喎
IKEA係咪遲啲會搵Mirror做代言
藍店免費都唔畀要
下,哦
咪推啦
都冇講可唔可以
之前仲有雙十國慶
mirror講句加油都叫黃
ikea點解唔係黃?
連登仔今時今日仲分黃藍
煩唔煩
無豬
有精神病就睇醫生啦,連登仔
唔好上 唔上就唔煩
錯資料
可惜大老闆藍
好多都係高層一個立場前線一個立場
中國佬都有唔少黃嘅人
MIC

都唔見有豬

露姆西
搵左ViuTV 拍宜室宜居有辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞