米粉清 你在哪?

30 回覆
4 Like 6 Dislike
為咗一千蚊,連個account 都放棄?唔好咁啦,冇錢找數咪開心見誠講囉,萬事有商量
咩事
米粉ching 請速速找數
https://lih.kg/2764985
佢找數要自爆,結果都係要放棄ACCOUNT
原來佢係傻閪波台狗
佢會答你佢10$開始入
韓腫 見頂回調兩成
唔敢當唔敢當

蓋清又嚟晒冷
蓋清張相係幾時的?好似唔係呢兩日嘅市
你夠話離開房台啦
但上次賭CCL韓蛇真係有找數
1000蚊都走真係有少少肉鳩酸
$10000 你話冇我都信,$1000 都輸唔起就真係…
米粉ching 印返張a4, 喺上面簽個名咪係
拖咁耐做咩
好柒好柒 $1000都俾唔出 應該逗緊最低工資人工
一時氣話嘛,我都識背
又乜鳩宣言,佢喜歡啦
呢個真係幫唔落, 冇料就算啦。
宜家仲要比條怨婦binc, 餘生仲點抬得起頭做人
韓總想$1000迫死啲AA?

開到單收到佣隨時月入十萬啦
米粉清,唔好瞓住,回咗我先
蓋清點睇教主都唔做樓奴:

馬斯克唔做樓奴!傳名下豪宅售2.49億元
11月19日(五) 22:31更新 20:33建立
(Getty Images圖片)
(Getty Images圖片)
綜合報道,特斯拉行政總裁馬斯克(Elon Musk)最後一棟豪宅,傳上周減價550萬美元以3,199萬美元(2.49億港元)售出,正式成為無殼蝸牛。

報道指,馬斯克曾於6月份於社交媒體宣布,出售位於加州的歐式豪宅,自稱「已經決定賣掉自己的最後一處房產,希望這個特別的地方能留給一個大家庭居住。」隨後,馬斯克開價3,750萬美元求售。

據悉,今年10月份其豪宅降價550萬美元,至3,199萬美元,由房地產代理公司Compass代理。據綜合房源信息平台(Multiple Listing Service),其豪宅已於上周末簽訂銷售契約,因交易尚未完成,成交價格和買家身份等相關訊息尚未公開。而馬斯克於2017年買下該豪宅,當年成交價為2,340萬美元,豪宅共有7間臥室、9間浴室和1間盥洗室。
今個星期CCL跌幾多,我冇睇到
睇唔到 睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞