點解好心好報呢首歌啲歌詞寫得咁到位

20 回覆
5 Like 2 Dislike
完全係我而家既心情同處境,有無巴絲都係咁

落力為你好 得不到分數
你決定要跟他日後同步
他不懂愛惜你 我樂意操勞
還看著你 看你在懸崖走路 他卻放下你 只照顧自己
我這片苦心 無人讚美 還不敢開口不能妒忌

對你好 無人希罕我好 無人欣賞我好 原來你習慣他一套
從來沒有 愛我 看得清楚我知道 不必得到 不妨陪襯 但願為你好
好 明明比他更好 旁人都知我好 為何你又與他擁抱
來磨練我 我信 有好心得好報
好人 似我問誰做到

是受罪也好 聽聽你哭訴
更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
你說難過總比分手更好
你說幾多的女主角 也受過煎熬
情況壞到 你信任來年一日 他答應做到 通通都做到
我也似你的 無從勸告 寧願犧牲都不願卻步

從來沒有 愛我 看得清楚我知道 不必得到 不妨陪襯 但願為你好
雖然 這秒時辰未到

我太好 無人珍惜我好 無人喜歡我好 原來要學會他一套
從來沒有 吻過 記得清楚我知道 不必得到 不妨陪襯 但願為你好
好 明明比他更好 旁人都知我好 無人愛慕我忍得到
仍然相信 我會 有天終於等到
可能 你有日會知道
諗諗下其實係自己on9,明知無可能仲鐘個頭埋去
你有幾好
係自認定公認嘅先
你有幾好
係自認定公認嘅先

其實對比起另外個個人,我真係好好多,但係佢死都唔放手,有時對佢好真係無用,無feel就係無feel

一直以黎只係自己一廂情願,自己哂時間,心機係個唔值得既人身上

落力為你好 得不到分數
你決定要跟他日後同步

好人 似我問誰做到

是受罪也好 聽聽你哭訴
更多更詳盡歌詞 在 ※ http://Mojim.com 魔鏡歌詞網
你說難過總比分手更好

雖然 這秒時辰未到

從來沒有 吻過 記得清楚我知道 不必得到 不妨陪襯 但願為你好
可能 你有日會知道

紅色最有共嗚

落力為你好 得不到分數
你決定要跟他日後同步

好人 似我問誰做到

是受罪也好 聽聽你哭訴
更多更詳盡歌詞 在 ※ http://Mojim.com 魔鏡歌詞網
你說難過總比分手更好

雖然 這秒時辰未到

可能 你有日會知道

紅色最有共嗚

係咩係咩
好笠好套

落力為細佬 笠返個膠套 我要是無笠他日後難做
它可保我跟你 免病痛煎熬
我要你戴它 先至做愛吧 你要維護我 性液別留下
減低感覺也不怕 記住要笠它

來進入你 (它會穿掉嗎) 已到達纏綿濕度
不去插入你 (它會甩掉嗎) 盞谷死自己
我要你戴好我先願做 若臨時唔用套 唔會做

用套好 能防A屎最好 能防生仔也好 每次要記得笠膠套
從前沒有戴套 嚇一餐死至知道 急於抽出高潮難禁就易泄太早
它 人人都應戴它 從前死黨無它 仍然去做結果驚訝
祈求M血會到 然而尚未等到 經期到這日還未到

未受孕至好 幾驚有料到 你說用套總比生仔更好
(粵曲腔)我個friend得嗰十零歲已受到煎熬

從佢學到 (穿個笠就好) 要每日隨時準備
一兩個大套 (穿個笠就好) 分分鐘用到
我最怕興起臨時無套 用保鮮紙點包住去做

用套好 能防A屎又好 能防生仔又好 每次要記得笠膠套
它 人人都應戴它 從前死黨無它 仍然去做結果驚訝
而如果你愛我 最好就用膠套 安全 要戴住才做到

我要戴King Size 你看得到 我個套要笠得牢牢
彼此也是沉迷性愛控制不到 幾多笠都數不到

應去做 人人珍惜細佬 提防出得太早 原來要學會笠膠套
粗 從來都知你粗 (用套好) 原來笠咗更粗 (我可更粗) 抬頭你又再笠膠套
仍然相信每次 戴好笠用好套 安全 要套住至知道

http://www.youtube.com/watch?v=hJ_FUHiOafc
到位
兵仔歌
諗諗下其實係自己on9,明知無可能仲鐘個頭埋去

個個對佢好就要鐘意翻你 佢咪好撚唔得閒?
個個對佢好就要鐘意翻你 佢咪好撚唔得閒?

唔係咁既意思,係自己會錯意以為佢俾signal自己,原來最後都係毒撚切忌有自信
男人不壞 女人不愛
然後比人Hurt完又喊到豬頭咁
但又唔捨得分
On9無限loop

Ching 未遇到適合嘅人姐

每次一動情,真係鐘意一個人都得唔到好結果,點解女仔硬係鐘意啲MK/賤男
乜嘢叫到位i
乜嘢叫到位i

對唔住ching,我文盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞