LOGITECH G303 SHROUD EDITION WIRELESS GAMING MOUSE $129.99

30 回覆
0 Like 7 Dislike
岩岩買左G303 MOUSE FEET 去番新用緊個隻~
唔同外形嘅superlight?
問過代理
75g 唔算superlight.

G303 係俾shroud fans 專用....
垃圾代理... 入左都唔會平過美國.... 買水貨好過...
LOGITECH 唔自己做香港RETAIL~

(幾年前買貨尾 G303 真係好抵...)
我唔知佢想講既係依家無 定唔會入
不過我應該都係amazon買
AMAZON 未見有.... 你係香港? 諗住點運返黎? 我見LOGITECH US STORE 有賣.
呢個價點解唔直接買superlight
superlight 係垃圾... shroud 死忠...
好似大過舊版303少少
10.51 vs 7.8

買多支CONTACT CLEANER 同MOUSE FEET
REFRESH 下隻舊G303 先~
我廢事搞了
parachord都懶
你要既 proxy都得既
amazon de已經有
買兩隻
用完勁過shroud?
obviously
唔係買黎做咩
形狀問題 gpxsl個形太垃圾 我都由佢轉咗做Orochi v2 mod
睇你手指夠唔夠長 同夠唔夠大 19.5cm/20+
唔夠長 唔可以relax咁ja隻mouse ja到都覺得成日ja唔實
隻mouse太round
21都覺得唔得 佢背太高會頂手心 做唔到啲fingertip嘅micro adjustment
佢個shape一定要palm grip用陰力micro move
係隻mouse太過圓 左右邊既凹位又唔夠凹 搵唔到一個位去靠住隻手
claw wor
想買 但香港冇得試揸 陣間唔啱用就好on9
當年買G303 都係SHROUD 話好, 所以買... 無試過...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞