點解先達d港版iPhone 7禁平嘅

16 回覆
0 Like 2 Dislike
見先達d港版ip7+平Apple store 3-400。好奇一問,其實香港電話鋪嘅iphone係邊到入貨,香港都係蘋果自已做晒,冇代理,唔計水貨,批發價嘅港版iphone係邊到流出?但蘋果好似冇批發部。
見先達d港版ip7+平Apple store 3-400。好奇一問,其實香港電話鋪嘅iphone係邊到入貨,香港都係蘋果自已做晒,冇代理,唔計水貨,批發價嘅港版iphone係邊到流出?但蘋果好似冇批發部。

Apple梗係有批發
但唔係批俾啲細舖

Apple梗係有批發
但唔係批俾啲細舖

咪係 無批發價,啲舖食屎呀?
舖頭賣1部好似賺800左右
舖頭賣1部好似賺800左右

肯定無咁多
正題: GOOGLE AOS 15%
收返黎,再賣
因為apple 賣貴左, 先達果d先係成本價
真係唔明依家有Apple Store可以買現貨,係都要去先達買

都係果句中招唔好喊
真係唔明依家有Apple Store可以買現貨,係都要去先達買

都係果句中招唔好喊

CSL買啦

Apple Store冇咗14日退貨之後都唔係好想去
收返黎,再賣

禁你老母

都係果句中招唔好喊

CSL買啦

csl買係咪有特價

正解
唔好為個少少錢去其他鋪買

都係果句中招唔好喊

CSL買啦

csl買係咪有特價

https://www.hkcsl.com/tc/Standalone-Handset-Price/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞