(置頂投票)如何評價hololive同湊阿庫婭寶鐘瑪琳有幾仆街(76) best2021 決賽!潤羽VS Pekora

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
你幫我砍春場好過啦
呢次之後
我勁唔能鍾意星街
你up乜鳩 依家講緊換魂喎絆愛當年由v界第一人換魂比人炎上到依家咁撚樣都冇問題?cover應該請你去做管理層 應該唔洗半年就收皮
好在同446夾左場贏到
如果大副唔係反串緊 咁佢智商應該唔過80
總總係時候換機
希妹中之人 船長皮 good J?
心心 haachama中之人 船長菈米皮

我想屌船腸魂
迷得心既係咁上下
嘩屌
https://youtu.be/5wIKBpWbAGs
446配TMT好好笑
日本人習慣性排外架
我係講觀眾係經過一段時會接受到新魂只要有公司捱得過比人屌時間
魔乃未出首已經死咗 , 大家對佢既印像可能係得把聲

大家出發角度其實冇錯
你用fans角色睇成件事,我純粹係用公司角度睇成件事用咁大舊錢請人畫皮又要宣傳未回本覺得好嘥嘢
你叫佢自殺啦
咁不如揾個新魂塞落龍塊皮仲好
咁其他定位呢
乜能野你地係咪傻架

大家用唔同角度睇成件事就抹黑我睇法
Cls
大副啲思維真係異於常人 有絆愛同遊戲部換魂比人燒到咁呢個前車之鑒 仲叫cover搵新魂 癲
有咩乜嘢問題
人類係好容易接受新事物
例孑特攝 拉打 每出新一套作品同造型都比人屌好醜 過咗一排末又係有一批人話好型好想買佢周邊
你up乜鳩 依家講緊換魂喎絆愛當年由v界第一人換魂比人炎上到依家咁撚樣都冇問題?cover應該請你去做管理層 應該唔洗半年就收皮
我係講觀眾係經過一段時會接受到新魂只要有公司捱得過比人屌時間
魔乃未出道已經死咗 , 大家對佢既印像可能係得把聲

大家出發角度其實冇錯
你用fans角色睇成件事,我純粹係用公司角度睇成件事用咁大舊錢請人畫皮又要宣傳未回本覺得好嘥嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞