one piece 海賊王 第1032話 情報

162 回覆
9 Like 3 Dislike
1032話標題:御田的愛刀
以藏抓著不死鳥形態的馬爾科的腿移動。
二牙(Numbers)似乎是大和的夥伴。
墜落的布魯克和羅賓掉在了二牙的頭上。
兩位CP0也從上方追擊,然後都被從上方墜落的火前坊傷到了。
阿普發現了CP0,拍下了他們的照片准備賣給摩根斯。
CP0知道德雷克的真實身份,後者對CP0不利,因此CP0想要除掉德雷克。
兩位CP0特工vs暫時結盟的阿普&德雷克
燼vs索隆一側,燼也展示了類似之前奎因“腕蛇龍”的奇葩變形。
變回人形態的燼持刀與索隆戰斗。
索隆:“他是魚人嗎?還是他有巨人族的血統?很顯然他有著來自不為我所知的種族的力量。如果不解開這個謎團,我不可能打敗他。”
索隆聽到了遠距離外傳來的三味線聲,閻魔對聲音產生了反應並放出了熱氣。
大蛇也聽到了樂聲,並接近樂聲傳來的地方,最後他與某人相遇……
下周不休刊。

快手完左CP0條線好冇 完全FEEL唔到CP0打阿普會好好睇
真係唔請山治
等呢個星期比d咁既野我
尾田去食屎
期待嚟緊劇場版內容係咩多過依家嘅劇情
你個腦就有bug 腦洞大開 帶曬綠帽
卓洛贏KING,係咪即係已經勁過鷹眼啦?

不論賞金,還是戰勝既對手。
在政府眼中,契仔咁樣超越鷹眼?
劇場版內容,真係諗唔到講咩好。

依家開始制作的話一定回帶,
路飛霸纏又未識,山治又未變勁。
真係變番以前戇鳩鳩打完不知名BOSS又一套。

我寧願佢和之國後先搞,
最少多好多話題同新設定。
似乎終於揭曉呢個人
快啦,屌
真禦田出黎
CP0任務,由捉羅賓
變左殺阿普加德雷克兩個超新星

說好的海軍臥底,竟然ON9到連CP0都通晒天
屌,四王手下安插多個多個維爾戈咪仆得街。
保密功夫做得咁差既。
難怪大海賊時代,海軍廢到
卓洛贏KING,係咪即係已經勁過鷹眼啦?

不論賞金,還是戰勝既對手。
在政府眼中,契仔咁樣超越鷹眼?

鳩蛇點解有咁嘅結論
KING皇副級喎,低路飛賞金少少炸,
世界政府眼中,KING接近第五皇啦
重申先,呢個唔係結論,係問題
邊度有講整新劇場版 期待喎
但同鷹眼冇直接可比性架都
宜家仲未知黑刀再加武裝式硬化係咩情況
CP0盡快收皮啦, 多9餘
黑刀硬化契仔咪用左囉尾田冇講有咩特別。會唔會只係字面上硬D架炸,用落冇分別

實力來講,契仔用闇魔好似仲勁喎。
契仔隨手一用就斬左個地圖一忽。
但卓洛同皇還差得好遠囉

對四皇檔到超重傷 斬得超輕傷

皇同皇副好大差距 而且鷹眼定位都唔知係邊

當年佢自己都想知同白胡差幾遠水平

今集都講閻魔 睇黎同山治一樣係升LV重點

打完先知到咩水平

但路飛打完實力就一定世界前列

可以開始屌打人 唔再大篇章升LV
我意思係本身黑刀 之後根據霸氣個強度會令劍士間有差距
如果契仔隨手斬冇左個地圖 當年鷹眼都是但斬一野都冇左一撚大舊冰
TWITTER每日有貼野上去

5日前,
發左張契仔相,zor(o)個O字紅左
然後就USOP(P)
(F)RANKY
J(i)nbe
(L)uffy
(N)AMI

暫時解讀就係OP Film,後面仲有5日
剩低山治,索帕,骨仔,羅賓未出。

自己諗了
更正娜美係取M字
希望今次尾田唔好又撚我地
雷神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞