[拜登德政] 美國中期選舉民調:共和黨支持度:51%,民主黨:41%

44 回覆
25 Like 1 Dislike
美國上月通脹上升6.2%,創31年新高,影響總統拜登的民望,最新民調顯示,拜登支持率降至41%,是年初上任以來新低,較9月份下降3個百分點;5成3受訪者表示,不支持拜登

假設當下舉行中期選舉,將有4成6成年人,支持共和黨議員,4成3人支持民主黨。選民中有5成1人,會選擇共和黨人,4成1人選擇民主黨人。

民主黨前黨員:唐納.川普
今次我頭香呀樓主

霸完頭位,梗要順手介紹樓主你比大家知樓主你背景立場。喺上年年尾美國總統大選時

提提大家,仲有22日 就可以係電視機前面見到川普個哭喪樣!!
https://lih.kg/ghikMT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

[美國大選] 以後比我見到邊個再提「拜登」兩隻字,我就block柒佢
https://lih.kg/gpcRcT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

樓主你撐侵又屌侵兼撐登又屌登,做得好

小弟一直緊跟樓主學嘢。應該好快學下到樓主點樣2年嚟咁撚善變、無立場、一手一腳做晒黑白臉,帶連登近400000萬會員嘅風,不停用同一套路屌鳩美國總統叫連登仔厭美反美

多謝樓主
拜登加油
加油
拜習見面第一句講乜
贏到我地啲郵寄票先講
Hallo
其實民主黨形勢好危險
只要共和黨係參議院翻到一席 眾議院翻到5席
拜登就會成為跛腳鴨
Shit!
VA都Flip到
證明拜登真係累街坊
賴屎登
屌你老母啦
唔好再係度黑登
唔該
露體狂川普
邊個話世上冇奇蹟,咁都有41%技持
支持拜登ABC假民調

點票機決定一切
而家又拎民調打飛機
牙侵果時比blm搞到落後又話fake news?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞