FWB成功變情侶嘅人入一入嚟

35 回覆
2 Like 117 Dislike
我哋本身係類似一班人一齊做嘢一齊玩咁
之前 仲係FWB 嗰陣
佢已經好唔坦白
原來佢溝過同一班人其中一條女
條女同我講返先知
仲話嗰陣佢成日口講想拍拖但又溝其他女
叫我對呢個人千祈唔好上心
如果我一早知我就一定唔會變FWB

跟住去到後期 大家都認真咗 都鍾意咗大家
佢問我可唔可以拍拖
但我考慮到佢之前會呃我就唔想
但就係因為大家都有感情 大家都鍾意大家
就算無承諾都好 你問我可唔可以拍拖 話想追我
我梗係expect 你無第二個女人
過咗一段時間 佢話佢已經準備好晒要同我拍拖
我話唔想住(一嚟我未settle 好晒 二嚟我想觀察多啲先)
但其實我當時已經好鍾意佢
點知畀我發現咗 佢原來 係一直 都有第二個
屌你老味嗰條女仲要大家都識 我仲成日話佢幾好
對佢都唔錯 原來條八婆咁撚樣嘅
ok 我明 FWB 係無承諾 我expect 太多係我傻
咁 你嗰陣話溝我 話想拍拖 原來一直一拖二
喂同埋 FWB 都要坦白有無第二個掛?
我點知你有無性病?

我又嬲又傷心 講真 我有咩都同你坦白 你生日我大可以唔同你慶祝
我對你好 但其實真係我傻
之後無咗我 佢同咗條八婆一齊
後尾佢話唔夾 同我一齊開心啲 我又唔係好放得底就一齊咗

琴日睇佢電話見到原來佢嗰陣真係呃住我好多 好多嘢
甚至乎 佢話唔夾 同佢一齊唔開心
睇落都唔係
其實我真係無辦法去相信佢
要呃一個人真係好簡單 好易
FWB 嗰陣都可以完全唔知
無辦法再全心全意信任佢
好辛苦
「仲有男朋友 之前有啲事好唔開心 唔分手搵FWB係類似報復佢咁」

樓主唔洗煩呢啲
單身一世會啱你多啲
臭雞
你一拖二就得 人哋一拖二就唔撚得?
唔好放返大家出嚟啦你兩個 反正天生一對
臭雞你自己都出軌喎
你綠人 人綠你
佢應該都預咗你後期厭咗就會派帽
扑下野咪算 拍乜拖
之前嗌過大交
佢話嗰陣我同你係FWB 我無義務要同你坦白
我問佢咁我哋之前嘅感情呢?你全部都係假?
佢話就係因為係真嘅先認定你想同你拍拖
我明 一直都係我太傻 一直都係我expect too much
我嘗試唔再諗起佢哋風流快活嘅情境
我嘗試原諒嗰種被背叛嘅感覺
我嘗試睇開啲 信任佢多啲
呢一段時間真係好開心
直至到呢兩日見到佢原來無del 到啲對話
睇到晒其實我都畀人呃得幾透 睇到佢哋好開心
我發現原來真係好難受
原來我一直都放唔低

我以為我地位點都高過條八婆
我都開始唔知道係咪又係我太傻了
好想分手 好辛苦
啱呀 我真係唔應該擁有幸福

上一段關係 我對佢又係好好
結果佢又唔愛我又話我呢樣唔好嗰樣唔好
報復返佢有咩問題
仲要覺得講出黎會有人開解
人地食女食菜咁款啦 對住條條女都扮晒情深
我唔知你條仔有冇出過軌,但冇既話,你成頂綠帽笠落條仔度仲好意思話個FWB點點點,又真係幾撚仆街。
臭雞
Cls 咁點解要報復 直接分手咪算
不過女人都要搵到新岸先會分手
騎牛搵馬
佢對我唔好點解我唔可以用我自己嘅方法對付佢
點解我仲要直接分手咁益佢
你唔撚滿意咪分手Lor,洗唔洗送頂綠帽咁大禮呀
臭雞
屌你老母 比唔到反應 直接分手係益佢
樓主fwb吊人地fwb唔老實
反正太長 都唔會睇

死臭雞樓主
天生一對 你兩個一齊喇 唔好放出黎害人
條仔一定好靚仔
死垃圾 , 生撚到你咁撚樣, 屋企人都要陪埋你一齊仆街
樓主中學畢業未?
你報復嘅同時都晒緊自己時間
而家仲要遇到同自己相同磁場嘅仆街
你唔係自己攞嚟係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞