波台9up區XII

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

Ok

15狗中意典樣既男仔牙?

留鬍,高大,個樣男人味重啲嘅,同埋怕醜同靜啲嘅

中二,四,五

但你係肥仔

我好瘦,得68kg

我60kg都未出聲

你兩個媽咪無比飯你食?
有冇人有興趣選皇馬主席牙

躝啦死疤狗

個個有女?

認真講仔好過

ok,我地傾仔

Ok

屌牙我童顏150無鬢又唔知醜, 係咪無機會食你d龍蝦屎

如果喺街應該望唔到你
利申:168

我應該淨係夠高望到你對波, 望唔到個樣

ok,我地傾仔

Ok

iwobi

佢個樣好o靚仔

通常o靚仔樣都係仆街多
反而man既男人係蠢d無咁有機心

Yes 25b又搵sp又對女友唔好
15妹除左煮野難食都算系一個絕世好女囝

我啲嘢賣相係普通,但一食落口真係好食到好似有道佛光打落天靈蓋度咁

駁唔到 一食就爆炸

即刻死

屌爆你地
15妹除左煮野難食都算系一個絕世好女囝

我啲嘢賣相係普通,但一食落口真係好食到好似有道佛光打落天靈蓋度咁

原來你試過比佛光打落天靈蓋, 唔怪得可以煮到咁既野出黎啦

我係見過真理嘅人

中二,四,五

但你係肥仔

我好瘦,得68kg

我60kg都未出聲

你兩個媽咪無比飯你食?

細細個都係食荷蘭豆長大

仲有,我唔介意男仔細過我,夠18就得

ok,我地傾仔

Ok

屌牙我童顏150無鬢又唔知醜, 係咪無機會食你d龍蝦屎

如果喺街應該望唔到你
利申:168

我應該淨係夠高望到你對波, 望唔到個樣

今次係咩人格?🤔
認真 15妹一次失手你地就笑足咁耐 成班男人咁樣笑一個女人知唔知醜
認真 15妹一次失手你地就笑足咁耐 成班男人咁樣笑一個女人知唔知醜

講得好!

口裡說不, 我心裡是好想食下龍蝦屎的

講得好!

收到風15妹個愛心邊爐食到義和b入急症
發覺香港好多男仔唔留鬚
講講下女做乜又講波牙

個個有女?

認真講仔好過

ok,我地傾仔

Ok

根度簡?
發覺香港好多男仔唔留鬚

認真 成半個月冇剃 頹廢到仆街

個個有女?

認真講仔好過

ok,我地傾仔

Ok

根度簡?

馬明嗰啲

唔只一次了

你都有
講講下女做乜又講波牙

個個有女?

認真講仔好過

ok,我地傾仔

Ok

根度簡?

發覺香港好多男仔唔留鬚

認真 成半個月冇剃 頹廢到仆街

圖?
認真覺得男仔留二撇雞好撚可愛

唔只一次了

頂你 WhatsApp上水未

唔只一次了

屈夠未牙屌你老尾
發覺香港好多男仔唔留鬚

我係無鬚,仲有兩個月19啲鬚冇睇過都係得1-2mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞