電子鎖一問

67 回覆
0 Like 8 Dislike
我都係買左702E, 因為我冇需要搖距開門所以買702E慳返成千銀.

佢同3星最唔同係開/關門鎖聲比3星大好多但都係接受範圍.

記住唔好買3星609好重鑊氣.
仲有我買702E既原因係佢可以在屋內手動開左個門鎖, 因為我之前部3叔SHORT左突然冇哂電係屋內完全開唔到門最後要叫朋友拎條匙來幫我開門
我買左702V,未裝
菲記佢得10個C父安裝而家要等2星期左右. 不過你可以加幾舊轉急單1-2日就得.
有咩鑊氣?用左半年覺得好爽
佢連埋個cam好食電wo
咁一定加比幾舊比佢
有冇巴打用緊?
要平就買ikea啦
一樣係eneloop panasonic造
推拉易鬆
上網見好多人用一年半載就壞, 前一排好似仲回收過. 當然唔一定出事不過費時搏先轉用PHILIPS. 其實我原本都係一心買609的
買一定買MW730
GP 好易漏汁
個人黎講金霸王最好
8粒 我用9-10個月都仲有電
所以我會用兔仔電/勁量
裝鎖師父都叫人用呢兩隻
今日改番9300
702V 個camera 唔可以設定時間開関,所以唔要
佢好似係detect到人就會錄影
佢唔可以好似小米咁設定時間開関
有無人用Lockly? 好似話用料幾好
好實淨,反應又快
係貴左d
一分錢一分貨
幾樣野值得留意:
其實充電電池壽命都唔長,2-3年已經跌到得番原來的50-60%
整得充電版就唔預你維修換電池,處理鋰電池有安全隱患
容量及體積問題,以18650黎講,一粒約2600mAh、AA電池約2850mAh
一隻電子鎖用6-8粒,但容立幾粒18650已經用好多空間
最大工作溫度比一般電池嚴格,如果火災時有機會無法運作甚至爆炸
仲要考慮充接口既耐用度…
請問有冇師兄知道 三星個609依家係咪轉左型號叫P72 我之前買左609未拎貨 依家打黎話 轉左型號 優化左叫P72 請問有冇伏
呢個係小米?ddl702冇得咁 set?
個app無鏡頭定時開關。如果我在家,就不用錄影。返左工,才開錄影。
Yela YDM4109咩評價
另一半話Lockly貴唔肯買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞