油卡/入油折扣討論區22[窮撚/新手專區]減油價重唔謝主隆恩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
星期一時光卡-$3.6 用唔卷但食唔食到citi $65?
根本星期一四-$3.6 = 限時加價
Shell咪一樣明明計貴油平入已經入多咗油量,計價錢又要計返差價落去,

如果時光既人個個係計貴油價既,咁你日日聽到既係減8字頭,唔係減6-7但你幾可見雙支既人話自己減4-5次次都話自己減5-6,但5-6係貴油價來,得個減數靚,如果我入平油,就算減4-5,個價其實都平過你貴油減5-6

SHELL成日用貴油只係因為SHELL個三倍分搞到入貴油仲平過入平油,攞灑貴油優惠都仲貴過平油既,我點解唔直接入平油,所以我先話佢地成日攞貴油價來講純粹係為著打飛機
Futuro express卡點攞?
tg ho002
我都想要啊
都真係幾多人講到減7,8蚊,不過個個計法都唔同,所以自己計完啱用就算
點計都好
我剩係知支那最鍾意以本傷人
增加市場佔有率
之後為所欲為
2022都嚟緊仲鳩呢套

打紅海打到對手可以成日帶頭加價真係神乎其技
但雙支係個個都話自己減5-6因為呢度減少過5既講出來會比人屌,佢咪講貴油價出來,等人第一眼見到唔屌佢囉

呢個唔係第一日既事,以前古法減5蚊時期已經係咁,佢地為著個數字對應古法唔失禮,就已經成日攞個貴油價減法來同古法平油對比
話說shell幾時減翻$0.1
shell有新玩法, 指定油站折扣, 平貴油一樣
粉嶺北、荃灣新、荃灣西、葵涌、康樂園站:折扣$4.50/升
係咪變佐唔用得時光,好似星期一四咁先,係咪叫佢食蕉啦
佢個閪位,次次去入都要專登兜過去on99
無得用券都係用黎儲姐
啟德入油減幅同油券一樣,而且無限入幾多
除咗支油貴油平入黑卡真係有5.2同支化隨機油站之外,應該唔過5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞