AV女帝拍片「1億人看過」! Jenni Lee淪遊民住地下水道…消失10年近況曝光

103 回覆
56 Like 12 Dislike

成人片女星珍妮李(Jenni Lee)曾叱吒美國AV市場,以亮麗外型、姣好身材闖出一片天,還因此封為「AV女帝」,卻在2009年突然宣布放棄女優事業,轉往模特兒界發展。不過,她自此漸漸銷聲匿跡,曾住在豪華公寓的她,近年被發現棲身於下水道中。

珍妮李出身美國田納西州,本名史蒂芬妮‧薩多拉(Stephanie Sadorra),在色情網站上有超過破億流量,更有4萬5000人訂閱。作品無數的她,當年有著「AV女帝」的地位,更有不少雜誌邀約拍攝,珍妮李住在豪華的頂層公寓,過著時髦又奢華的生活。

然而,珍妮李12年前突然宣布從AV界引退,從此不再拍片,並轉型當起模特兒,之後卻逐漸消聲匿跡,消失在螢光幕前。直到2019年,外媒《The Mirror》找到了她,當年的「AV女帝」,如今卻是住在美國拉斯維加斯的一座下水道。

據報導,珍妮李的「房間」中,僅有一張床、一個櫃子、一盞燈,還有簡單幾件衣物,和過去居住的豪宅呈現強烈對比。她當時雖未透露住在地下水道的原因,但表示自己過得很快樂,住在地下水道的日子,也沒有外界想像得那麼糟,和鄰居們也都相處愉快:「大家也都彼此尊重,人都非常好,我交到更多真誠的朋友。」

https://star.ettoday.net/news/2119208

https://youtu.be/fW5B6ZrHkCE
9成衰吸毒
想入佢條水道
啲下水道遊民有無執過佢幾劑
一億人看過,唔係有一億身家再講,如果吸毒加爛賭,幾多身家都敗曬
下水道人魚
好多上床換毒品
外國太易買到,大麻又有啲地方合法
香港都好多
不過無人報

同埋佢可能無父母support
有啲父母都會迫你戒毒
佢出黎拍av可能本身有啲家庭問題
變身
訪問條片個樣唔似吸毒

好奇佢經歷咗啲咩搞成咁
成口meth teeth wor
佢笑嘅時候特登dup低頭怕俾你影到
要好快pause先睇到

塊面都有兩粒疑似毒瘡
有meth teeth
可能只係冇錢
我都諗起呢套
但呢位事主有仔女
幾時見過大麻食到人樣殘,呢啲擺明係可卡因嗰類啦
佢應該都中6,7成劇情

變身就係作者將所有最衰最差既情況寫哂落去
會唔會只係看破紅塵
現實版上流寄生種?
冇睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞