日劇美麗的他討論區1

631 回覆
20 Like 4 Dislike
多謝
終於睇咗最後一集
有冇人有繼續睇之後既原著
買咗未睇 第一本都未睇完
我睇緊第二本 好鍾意清居同平良既對答
清居d內心對白好好笑但平良d毒撚想法搞到清居冇得正常戀愛好慘
我已經睇晒三本 連番外都睇埋
點解佢兩個可以咁天生一對
完全係美彼loss
btw又見到你
好想台灣嗰邊快啲出埋第三本翻譯版
偶絲
等緊你寫ひらきよ既同人文
你睇晒4本小說先啦
只有原作者先寫到個feel
要邊睇邊查字典睇得好慢
同埋一講安奈同桐谷果pair就冇心機睇
你有冇用kindle字典 睇得快好多
但係可以睇到清居嘅嫉妒心好正
冇呀我都係highlight個字再google
清居仲好易呷醋好驚有人搶走清居
同普通少女冇分別
你可以喺kindle app入面download佢個字典
highlight個字就直接出解釋
佢真係好愛區區平良
嚟緊3月又出第4卷好興奮
我真係癲咗 又買blue ray又買公式書
都怪チェリまほ搞到我咁熟路
冇呀我都係highlight個字再google
清居仲好易呷醋好驚有人搶走平良
同普通少女冇分別
你可以喺kindle app入面download佢個字典
highlight個字就直接出解釋
佢真係好愛區區平良
嚟緊3月又出第4卷好興奮
我真係癲咗 又買blue ray又買公式書
都怪チェリまほ搞到我咁熟路

上面打錯左名 改番先
咁我而家睇到尾再睇多次第2中文版就應該等到第4卷
希望平良可以錫多d清居做個稱職男友
原來你咁rich快d買埋goods啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞