突發 蝦條哥都離開Arm Channel?!

212 回覆
461 Like 15 Dislike
係啲老屎忽唔撚明youtube生態環境
以為只用錢買用錢投資買咗個channel就可以直接接收人哋嘅成果
但無論captv->金剛crew->試當真 或者 stakk->whizoo->非實力派都話俾你聽,channel嘅角色其實意義不大,觀眾只係會跟住幕前果班
我都幾鍾意佢
後生真係正好多, 依家佢轉做性感算係正路,
但係我覺得佢上電視無YOUTUBE咁放
希望之後佢有好出路
去Viu發展?
比試當真打沉左
諗起條水魚就覺得好好笑
我覺得會反轉豬肚又唔知諗乜方法出律師信
當熊仔頭死?
內情我唔清楚啦
不過我意思係買家正常可以提出處理好合約先買,無諗過真係仲有傻西咁樣買個channel,仲要告9反肥仔,驚死啲觀眾唔走咁on9
嗰集講生前告別式
Cap出黎依句似係「遺書」嘅一部分咋喎

我見蝦條哥ig仲share緊arm channel喎…
今日仲有新宣傳片喎
咁早排IG都有少少講佢地去郊遊
我都好奇點解一路都未出片就話收皮
blue係邊個?
見到條片有蝦仔份都安心D
無撚左蝦仔 邊個叫咩姑咩姑FIRE都唔睇
仲以為蝦條哥同米露迪係一對
簽野正路跟地區,呢個可能其中一個原因去英國先開過檔
到底個人幾低質先可以覺得大波就可以唔憎一個人
唔睇佢個格都睇下佢個樣啦
人妖黎架喎
蝦仔答左 話唔係走
上連登就咪講呢啲啦
mingwai我都覺得正ge,但係成日扮天然呆。
咪話得女
喺邊度答咗?
我同意唔關佢事,亦都同意由佢單野(+有條臭雞屈人性騷擾)之後開始走下坡嘅

但armchannel啲片最好睇嗰期就真係有佢係到嗰期
所以會懷緬佢都人之常情嘅
初初入黎係閪口閪面嘅
米媽初入黎咪又係咁
依家阿sue都放開左好多啦
成日笑到成個傻仔咁
只係佢弱項係轉數唔夠快唔識講野啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞