我啱啱被悔婚

403 回覆
2229 Like 412 Dislike
借財仔咪得
識得有個男又係咁
拍咗好耐,帖都印埋、請晒人去飲
臨門一腳悔婚
後來間酒樓扣咗訂金後都有退返錢,定可以去食返餐,但之後都執埋,整定!

佢無詳細講原因,淨係話唔想累人
佢有情緒病嘅,一發作好嚇人,或者呢個係佢唔結婚嘅理由啦!

男人肯同女友結婚,有時可能係出於衝動,俾個名份對方,或者覺得都拍咗咁耐,結婚都好合理。但冷靜過後,又覺得原來自己根本未ready,唔係唔愛,唔係想傷你,而係呢個一生一世嘅承諾實在太沉重,寧願狠心傷你一次,好過辜負你一世!

我明白絲打好嬲好難過,
我都係女人,被人咁一鑊蹺起真係好無面
不過冷靜過後,不妨去好方面諗
正如我講嘅朋友個例子

嫁唔到佢,未必係壞事

The best is yet to come!
佢個款似報仇
你之前有冇得罪過佢啲咩
Up in the air
樓主冇人關懷,上黎搵存在感
復陽
一定係有人比左好大壓力佢
你係處女星座?
介紹你睇韓劇 又是吳海英
女主角被悔婚唔夠膽俾人知,周圍同人講係自己悔人婚
睇既時候都覺得一定會好難受,但係呢啲人好彩無同佢結婚
結婚應該有嘅幸福同甜蜜留返日後同真正錫你嘅人一齊感受
唔使對愛情婚姻失去信心,加油
Last min cancel 唔晒錢?
頭20個CM見唔到護仔有D失望
如果係真嘅話
你應該慶幸被放生
好過結咗婚生埋仔先知條友咁不負責任
不過啲訂金邊個比先?
男家嗰邊有冇出聲?
Dllm
因為知道真係有人可以照顧到我

不如做返你阿媽個女。會得到最無私的照顧。 結婚唔啱你。你個男人好在懸崖勒馬
人肯定失左
錢有冇失埋?
其實有冇見過家長?
分手啦
無是咁的
個男人咁無交帶
你作為佢女人都唔知
你肯定你地愛情來
分分鐘你2個只係自己照顧自己果d人來
趁早分開仲有好處
一就佢一直做戲扮恩愛但其實一早就頂你唔順想玩你下返口氣
(真係有依啲變態機心男,而女嘅係唔會自覺自己平時對男嘅幾港女或者比男嘅私下發現咗女嘅派帽黎玩獲勁既報仇)
一就佢其實結左婚你只係二奶
一就佢根本就玩玩吓而你當真佢咪no show再出返黎扮冇嘢囉,所以唔會在乎你感受
唔想埋單lor 你照下鏡咪知原因
你係乜嘢人咪識返乜嘢人囉, 好正常喎
開佢名啦
識咗第二條女
搞大咗人地個肚俾人逼婚
咪悔你婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞