J左兩晚Ivy蘇 詳盡心得分享(連射屏初試體驗)

23 回覆
13 Like 24 Dislike
早兩日有人開始吹奏Ivy蘇,咁就J黎睇下有無feel

第一晚拎部新買既小米平板5 pro出黎包保鮮紙,播住ivy soo個4人ig live黎J,屌你老牛聲既,我部小米平板5 pro,8個杜比喇叭,11吋2.5k螢幕,870 CPU、6GB RAM,好清好順咁播住隻老牛講野,射果刻佢仲要離埋線,屌咩得返個肥婆同勁似流克果個,我立即反轉部pad射落小米Logo算,我個射屏處咁就無左。

第二晚唔信邪再J過啦,開ig J相,睇睇下又有啲似tvb個菊梓喬,咁就轉左睇呀菊ig黎J,呢次好滿足咁射左,但尋晚射過部野跣手跌左落地,好彩小米平板5 pro夠硬淨無穿無爛喎!有強迫症既我決定買過部,適逢今日淘寶雙11,有天貓160蚊卷,又有淘寶香港大額code,加加埋埋優惠都係2000蚊左右!有無咁抵呀!平過香港成個開!淘寶天貓購物節,有興趣自己睇睇。

一句到尾啦,條女一般貨色,邊條合家產吹奏先,哂我子彈,留黎淘寶好過,以為見到呢條女一定反。
呢篇文幾好用 已收藏下年雙十一用
樓主雞蟲
好文,推
真實用家分享
你都係想講ivy soo連雞都不如啦
證明樓主庸俗唔sick ball青春少艾唔j,走去j老女人
牙菊正好撚多喎
J牙菊不如j林志玲起碼有波啦
樓主ff 牙菊點幫你含撚?
口技好可以做到無齒感
咁即係J左一晚小米 Logo, 一晚牙菊
邊有J Ivy蘇
一次唔好J竟然可以再J過
牙菊棚牙含撚一流

Ching sick ball
cls 感謝大大分享
一陣射屏
一陣再J多次

給予ivy so的最後機會

射完屏上黎貼堂。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞