混血小姐姐 Hanna 入左港大咁大件事冇人講!?

203 回覆
47 Like 487 Dislike
睇佢片係幾開心,特別係自己返左工幾年冇哂熱情,好掛住大學鳩下鳩下的日子
你個名
我。。。我我都,,,,我都得啦。。!!
package屌打都入唔到
蝗語:小姐姐
讀好啲書做醫生好過啦,你睇下全民造星2果班
真 小佢老母姐姐
咁兩樣野黎既
dse唔難,但問得tricky
ib d卷直問直答,但content多d, 好睇個學生鍾意邊樣多
我個人就鍾意ib多,問d野踏實d, 香港dse d問題睇完有陣時都唔知要答咩
想色佢
Hanna好似仲係A0
睇佢啲片好葡萄
根本外國係專才教育,香港係全才教育,諷刺係上到大學都係揀program 。香港讀咁多科,講真到初中都夠啦,同學都試曬唔同科。唔明點解香港高中唔可以淨係讀elective 加基礎英文。唔擅長數學既人,根本到左大學同社會都唔會揀數字有關既野,唔擅長文科既人,未來亦唔會做同讀相關既科。如果叫外國人考dse 講真肯定死好多人,但事實上根本冇必要,high school只讀elective ,大學根據專長揀科,最後發掘才能做中意既工作,每年一樣出好多諾貝爾。香港人讀勁多科,又怕死中文,又怕死通識,見唔少明明elective好高分,偏偏中文2左,大學個科又唔關中文事,又比錢讀asso 學店。見好多有學生,報大學揀曬水泡科,上到大學個個怨讀錯科好辛苦,死頂到畢業,我真係覺得香港教育害左好多學生未來。諗返起,我真係想當初接受外國教育,香港教育尤其dse 睇唔到未來。所以有錢,為下一代請移民,唔移都讀國際學校。
Yes ,佢聲稱
人地讀神科 medicine, 大把人溝啦
咁都正?
片?
佢呢個級數應該好多人追. 好快出pool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞