其實酒店會唔會捉屈蛇

20 回覆
0 Like 1 Dislike
香港同其他國家會唔會捉 其實係咪犯法。試過同fd去旅行
但唔同酒店 佢地過黎我度過左一晚都無人話
基本上你唔太過份 搵鬼會得閒捉你咩
日本好似比較嚴
日本酒店應該嚴啲 通常問你幾多人住 訂房時就算三人房 兩人同三人住都唔同價錢 真係計人頭
歐聯決賽例牌十人一房
日本酒店應該嚴啲 通常問你幾多人住 訂房時就算三人房 兩人同三人住都唔同價錢 真係計人頭

日本真係會報驚拉9你嫁,因為佢驚你叫G,特別係d細酒店。因為當地衛生法要求酒店要登記晒所有入住人既資料,比人發現有人無登記酒店係會比人罰。所以佢地好興果d love hotel,因為果d走法律隙無差佬查牌。

不過有d酒店係可以比你臨時加錢加人頭,仲可以指定某一晚

日本真係會報驚拉9你嫁,因為佢驚你叫G,特別係d細酒店。因為當地衛生法要求酒店要登記晒所有入住人既資料,比人發現有人無登記酒店係會比人罰。所以佢地好興果d love hotel,因為果d走法律隙無差佬查牌。

如果4-5人屈一間房 點會係叫g

如果4-5人屈一間房 點會係叫g

條法例係去預防叫g同亂咁性交呀

佢洗鬼理你一班人屈埋一間房有無扑過野咩,總知多過登記人數就捉9你啦

係咪咁難明呀?
酒店屈蛇正仆街
整臭哂香港人個朵
歐聯決賽例牌十人一房

邊間咁正?
香港酒店唔會捉
我間野8個呀叉住一間都得
之前同成家去住Tokyo Hilton book咗3人房 最後6個住4晚都冇問題 你唔嘈 低調佢真係唔理你
之前同成家去住Tokyo Hilton book咗3人房 最後6個住4晚都冇問題 你唔嘈 低調佢真係唔理你

出現了。
係日本試過經agent 訂雙人房,講明兩人住
比左兩人錢
到入住先知agent搞錯,訂左雙人房但一人住
酒店話唔知agent同我點deal總之要加錢

後來個女仔大概都覺得好煩
暗示我如果我而家話一個人就唔洗收
屈左幾晚蛇
一兩個就得
三個以上就
酒店屈蛇正仆街
整臭哂香港人個朵

雖然未試過
但其實好多鬼佬/外國人都會
佢地唔覺得係d咩問題

你咁講唔怪得澳門酒店個啲咁鬆 試過8個人一間房 check in check out一間房都係 8人一齊 都無理 即係澳門應該好撚多外賣叫
捉到冇得再入境鄉下就唔好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞