Super Junior 出道16周年快樂 & D&E 正規一輯《Countdown》正爆相愛相殺討論區(33)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
寶石美男生日快樂
是呀
會唔會有機會團體約留系sj label
淨係個人約轉其他公司
好似2pm咁 間中有啲團體行程都好

有啲好奇除左sm有咩更好嘅經紀公司選擇
就算希大要轉型做綜藝 sm綜藝資源唔係都幾好咩
一旦有一個唔續⋯⋯就好容易有第二第三個
每次cb 都當最後
追一次就少一次
唔會嘅 我相信佢地
早排上cultwo show先話續約幾順利
在場嗰幾個都好似諗住續
等我仲以為齊人唔成為問題

諗返轉頭希大會唔會係想最後留個齊人嘅舞台
所以先臨急臨忙用callin cb
另一方向咁諗
其實家陣知佢身體狀況 cb/concert都已經無佢
咁轉唔轉公司個分別真係有咁大咩
雖然轉公司但依舊留隊有合作既情況越黎越普遍
啱呀
佢地求其抽一個出黎 啲綜藝都遍地開花
就算換左公司都係照返宜家嘅見面頻率

係驚好似apink娜恩咁嘅情況 新公司唔放人
雖然知佢個心始終係有sj既
但如果最後真係決定左
始終都有啲唔開心
因為都已經行到今時今日
諗住大家點都會繼續落去既時候再有轉變
點都有啲唔捨得
就算轉公司都唔會退團嘅應該
不過私心都係想佢留返喺SJ label

東海手機啲裸照同眼淚可以ready
唔知會唔會唔簽sm 但簽label呢
唉唉 雖然已經唔會再執著住人數 仲以為好穩定安心繼續行落去
我同赫宰一樣 當SJ係養老院
佢地唔會要班laobo老無所依嘅
但其實希大係sm 發展都幾好
如果轉係轉去邊間,好好奇

不過當然9人都留係label就最好啦
當年佢地協商左咁耐,大家都放棄左啲利益
先換到label既出現

但真係唔續約的話,我都相信sj唔會散既
小王子就梗係配玫瑰
睇完你地咁講好驚喎
一直都覺得大隊就好似佢哋屋企咁,成team 人打風都打唔甩
個mv都拍得好靚
鍾意外景多過廠景好多
https://youtu.be/KIrh6jRFQh4

原來我一時情急po錯左teaser
好好聽
https://youtu.be/LptzUW06YIU

好少可見65唱高音個樣咁痛苦
證明首歌係幾咁難唱
仲話想elf跟住唱 我諗降兩個key都搞唔掂
近排再睇返SJ,d回憶返哂黎,東海赫宰個樣點解可以無變,仲咁靚仔好想佢地今年出新專輯,黎香港開演唱會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞