雙層公寓 boys and girls in the city

25 回覆
3 Like 1 Dislike
翻睇緊第三次有冇同好
呢季最好睇,之後嗰啲好嘛嘛
輕井澤都ok
美月deserves better
呢季個人覺得係一開始嗰批人有啲火花,個個啲性格好鮮明,有mk仔,典型靚女港女,靚仔就上到嘅港女,普通宅女,出嚟玩開嘅仔,出嚟做咗好多年嘢有經歷嘅男人

中後期好似個肥婆主場咁又樣衰又肥又串
好多drama
夏威夷幾好睇
Yuuki 近期被揭同perfume其中一個拍拖

唔知美咲依家點呢
雄大 聰太 雪莉 夏美 由衣 麻也
聽講話結咗婚,之前睇夏美定唔知邊個女仔成員嘅i g見到佢啲近照,都係差唔多樣
有冇source? 當時覺得佢哋呢pair好sweet知道佢哋散咗後,美咲冇job,去咗做唔知便利店定咩店,幾頽吓

上th之前上過麝香葡萄做二打六
佢做便利店同葡萄嗰陣喺上節目嗰陣,葡萄佢係成員之一都唔算最二打六嘅起碼有一集係去佢間勁亂嘅屋企拍嘢

話一齊咗年幾就同勇氣散咗,話條女想結婚佢唔想,source就冇佢同條仔散咗係就退出日本演藝圈嗰陣唔知上咩節目講

話佢結咗婚就係上網搵啲新聞嚟睇
半田
東京篇係咪已經叫完左?
冇啦,應該唔會拍,喺日本個名都臭哂,之前啲成員走出嚟講話節目組會控制啲人點做
木村花單嘢又亂剪接,誇大咗條女有幾衰,但其實嗰日佢哋就直接食飯好番,但又冇剪入去,搞到條女好賤咁,仲話根本係節目組叫佢發脾四
聽講散咗後冇job,就退出演藝圈,唔記得返去做便利店定做OL
佢啲社交 待人處事真係男人典範
仔都有啲迷佢
tbh 亞里沙係bitch 嚟
自己唔係想同亞曼拍拖
又唔肯比個機會美月 死霸住亞曼

到美月走啦 亞里沙覺得玩夠
亞曼呢隻棋子就可以丟棄
證明佢只係一個享受狩獵嘅獵人
玩到自殺,應該唔會再有啦
輕井澤果個Season d人Nice好多,會想一齊住,唱歌farewell 好感動。
比曬雄大 優衣 麻耶 鼻屎佬 聰太呢d極品你
只限 高佬model, ice hockey, 滑雪阿叔同jazz band 果幾個
9唔9都會禁出黎重睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞