聽日面試好緊張

14 回覆
2 Like 0 Dislike
上次 phone interview 通過左叫我聽日去on site
兩輪,第一輪見個manager,第二輪見hr,每次半個鐘
好緊張,而家準備緊d題目應該點答
希望grad後有工返
加油
加油

喂咁岩呀😂
thx
見咩工 見咁耐
唔洗緊張 加油
怯就輸一世
見咩工 見咁耐

audit
怯就輸一世

準備果陣好緊張
但去到應該遇到唔識答問題都要爆肚
fg位?係既話唔洗緊張,我經驗就多數唔會問technical野,好多都有講明話傾計了解你適唔適合,緊張比佢feel到就唔太好

可能都有例外,如果expect fg乜柒都識晒一落場就狂開波既 唔做都罷
fg位?係既話唔洗緊張,我經驗就多數唔會問technical野,好多都有講明話傾計了解你適唔適合,緊張比佢feel到就唔太好

可能都有例外,如果expect fg乜柒都識晒一落場就狂開波既 唔做都罷

某d問題唔識答都無問題,唔識都要面不改容 表現得淡定就ok,諗定唔識答要講咩,就算唔請都唔會柒

某d問題唔識答都無問題,唔識都要面不改容 表現得淡定就ok,諗定唔識答要講咩,就算唔請都唔會柒

THX巴打
上次傾電話都問我好多野
例如sox,用過既軟件咁
加油
我都準備去見工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞