姜鴻成個牙朗咁 維園打波stepover

682 回覆
146 Like 1356 Dislike
姜b終於有返男人氣勢
真係對家唔岩喎 大佬
你中意啦 總之係親身經歷 信就信 唔信就算
再唔係你試下星期六日晚落維園同姜濤打下波咪知我講真定講假前提係 你唔俾佢輕鬆入波輕鬆贏 佢一緊張想贏波就會黎料
係💪🏻💪🏻
但請問姜b係咪著curry 1
個肥仔跌落地都要楋翻揸沙
樓主似係比人踩嗰個
係,但冇頭冇尾都唔知點解打波可以打到咁
佢啲fans係叫自己做姜糖
你咁厚面皮既
明明你D留言又話人走步, 又話唔願放低個波講到係現場咁WOR
廢柴一名
仲屎波過fisherman lok
點解咁夠薑會打街場 話晒當紅公眾人物,定附近有保鏢傍住
見到你個傻仔係到我覆啲comment 就知道撚到你個傻仔嬲到震
因為佢唔係真係咁紅囉
所以你咪嬲到震囉
你講嘢勁有point
街場打兩三轉廿一分當你贏哂都想抖啦 佢營養不良咁款波底又差 破壞力有限

幫你整理左 已知姜屎波 手腳肥
批人爭 死攬個波唔放 波牛易上腦
俾人夾冇開人波冇鬼用 仲有冇
應該冇 佢之前就同個矮仔 做bodyguard既fd一齊落維園打
而家就轉左同班皇仁仔一齊落場打
嬲到覆兩次
俾你D搞笑邏輯笑到震就有
成個post我正係笑你咁蠢, 兩邊我都無講野
哦 嗰次我都係度有份跟隊
明明係對面隊波矛波先 特別係帶住條濕鳩黑頭帶果條撚樣
成場波一比姜濤mark就大大聲唱so i say i love you 嘈撚住哂
後尾搞到姜濤果隊已經開始燥燥地 開始有啲推推撞撞 爭啲就隻秋隻 條黑頭帶佬唔知係咪開始忟見人就撞 有條友喺籃底比佢撞到訓咗喺地成分幾鐘都起唔到身
最後啲火藥味太勁我嗰隊都廢事再跟 唔知後續係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞