(置頂投票)如何評價hololive同湊阿庫婭寶鐘瑪琳有幾仆街(68) best2021八強第一戰 貓貓vs露西亞

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
火山孝子 沒辦法想像失去holo的人生
Watame失去了一切
把睇v當成責任不是好事
以前好驚自己無睇ads班V會分少o左錢無錢開飯
依家我驚自己無錢開飯多
我把miko看成自己女兒了
已經快忍受不了
回頭是岸
自己生個咪可以玩女兒PLAY囉
收養要男同女一齊先得
"親生"先係重點好無呀
好似睇過呢個劇情
可以別再這樣說我希嗎 心真的好痛
呢個真係你自己濾鏡問題
我自己就覺得甩左皮黎蹭冇咩問題
心維呢d 龍都gone左都仲繼續蹭你就覺得嚴重過希蹭K
我真係笑左
蹭在生既人同消費死人完全兩回事又唔識分
你有hater濾鏡真係睇咩都gonna hate
心維呢d滿口大仁大義真係得傻仔先會覺得冇問題
事實就係維吸左一波桐生會殘黨
唔講以為希又講一大輪我好respect邊個邊個
你要反希我唔反對 話佢人品有問題我都agger
但講到希過份過心維我真係嘻一聲笑左出黎

有二十票差距
不會有人真的不懂分別消費死人同蹭生人吧
不會吧不會吧
人地去蹭d仲生勾勾既streamer
竟然係你眼中覺得嚴重過消費死者講佢以前定之後點點點
感謝貓巴提供笑話thx 我打緊機都專登停手笑住黎回post
反....唔緊要....我知你一向反希....但呢下真係有小小那個....
唔識點講...踩一捧一?
所以我咪話佢濾鏡太重
重到可以洗白埋另外兩件番薯
雖然我都成日盲反 但我都係真既撈小小膠
但貓巴呢下完全搞笑得濟
唔講以為係大副上身
孝子二串係咪聽日會睇運動會
又拉我落水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞