索尼搵曬milet+Aimer+幾田りら合唱!!!

217 回覆
165 Like 3 Dislike
2:45 milet果幾下動作好似do姐跳健康舞咁
3個都好難聽 佢地好紅?

呢一兩年應該YOASOBI最紅?
啲streaming成日都係佢
夜に駆ける落返黎未

冇聽開佢地憑呢首歌應該好難會愛上佢地
米津唱埋件事又會更加混亂
再会全面屌打
我覺得係aimer同milet把聲太獨特 完全遮哂ikura
同埋首歌感覺唔太啱ikura 同aimer唱咁
ikura要高音花巧嘢
Aimer係要死老豆
佢個樣同把聲唔夾
Milet 有靚樣 靚聲 身高都唔算好矮 就算平都冇所謂啦 上天是公平的 俾我都要
幾田比人壓到
Aimer 反而最突岀
曲風好睇個人 我自己其實鐘意呢種 但真係做唔到 1+1+1=3嘅效果
如果呢首歌剩係Aimer同Milet 可能已經好完美
反而幾田個角色有啲尷尬
不喜勿插
aimer 低音和音幾好聽
ikira bb比佢兩個壓住左
有冇人覺得隻歌好似kpop
搵返Ayase作咪幾好
上年Ayase 首歌屌打....
agree樓上 1+1+1 <3
首歌唔啱Ikura唱好格格不入
真 成首句milet都好出 好岩佢發揮
milet真係真係好正
唔係好難聽
只係風格唔啱她地
(雖然我覺得首歌係垃圾,曬左3個歌姬)
罪大可摸耳整返次Aimer x Uru

死老豆二重奏
呢個之前幫aimer作咗首又係差唔多曲風,好撚難聽
YOASOBI 2020 Japan billboard第一
milet係東京奧運獻唱
aimer就其中一個御用動畫歌姬
三個都高知名度又係under sony
aimer死完老豆
到比uru治癒番
Vaundy d funky野係幾日本下
唔係聽開的話 一定覺得麻麻
連mixing都係好日本style 所有野都好前
唔會突出vocal 所以要試下多聽
論資排輩,日本文化,正常
發揮都係得ikura同aimer 一小段solo, milet無乜solo 位,合唱位ikura 啲音比aimer 同milet 啲低音遮咗好多,首歌又唔係咁好聽,真係浪費晒三位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞