[ViuTV] 無制限OT編集団 《香港秘密搜查官》 星期一至五23:00 (3)

1001 回覆
49 Like 5 Dislike
究竟係真鳩定劇本
我覺得呢套野會捧紅陳漢娜
Hanna真係好正
遊詐詭
撚觀眾
成日都信錯佢地
Hanna好正
呢個題材第一次睇唔錯唔錯
聽日有Hanna泳裝
佢值得更紅
其實認真....唔係做開裝修 要舞得掂個鎚打中某一個位已經唔易 唔好話避開咁細個電話......好似第一次打goft咁, 下下打中個波已經好勁
認同

無制限做一輪膠野,其實有少少野畀返觀眾既
但大部份人都係關心「d超能力真唔真」同「電話有冇爛」
係 上集又係咁
普通觀眾都係focus係好表面既野
仲要兩次都關rain p事
應該話打唔中係正常
幾鐘意Marco 種真心膠 尷尬得黎又幾好笑
hanna佛系反撚製作組
第一二集都搞場大龍鳳想玩佢,每次都失敗
Hanna着西裝好型
以前香港有報紙有類似報導報過
係報導入面,有細路學生自爆其實係咁裝條空罅去睇張牌,因為怕做唔到比人睇唔起

另外條片入面啲眼罩都唔係平嘅,底就突起咗個位睇落去好似係鼻托,當時報導都有另外比個普通訓教用嘅眼罩個細路再做測試,結果個細路即刻收曬皮。

啲助教去感應啲牌係咁顎高個頭去睇,成件事都唔似係專注力。mike導今次就泄咗章,應該要求受測試嘅助教用佢提供嘅眼罩加黑布蒙眼,再背向舉牌人作測試

利申,N咁多年前嘅報導唔知有無記錯

暫時睇咗幾集佢地今次面嗰浸係講求真精神
唔好人講你就信 無論係所謂權威/目擊證人/親身經歷
結果未必係最重要 過程係點可能先係重點
不過底嗰浸想講咩就可能要到最後一集先穿橋
題外話 有冇人有睇呢個都有Marco 都係好笑膠嘢
https://youtu.be/OiinI02uez0
但係之後Ashi 同Marco 分牌係正常眼罩
Ashi 岩曬 但marco 錯多過一半

Hannan 練習嗰陣時10次中8次

其實我覺得點都係解釋唔到
唔會用一句幸運 就完
你問我嘅話,我係會信依樣野同訓練,但真係唔係好信片中班導師同助教
利申,純粹個人感䁷
翻睇多次 asha分得啱晒啲牌真係好勁 我信佢係真係feel到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞