White card holder謝霆鋒孖宇宙GEM拍節目 用「蝴蝶刀」食蘋果勁盞鬼!!!

197 回覆
26 Like 102 Dislike
陳冠希聞鋒色變
王菲係真係得同霆鋒一齊個陣先似個女人仔/細路女
同其他兩個一齊個陣都成熟女人款好嚴肅咁
個個都話王菲係成熟體面BlaBlabla
得霆鋒一個話佢係細路女
霆鋒都係得同王菲一齊個陣係笑得最甜最自然
同柏芝一齊個陣大部分被人影到都係cool 樣
認真講
係霍紋希真係有料搞得掂霆鋒同處理到霆鋒啲花邊新聞
我老豆老母都係廿六歲生我
仲有阿嬌都講過霆鋒俾毛巾佢係拋過去加俾個半邊面chok樣
龍心行為
行星 在轉
怎麼察覺我們兩個要相戀
行星 在公轉
沒有你亦沒有我 長夜亦未會因止變短
如果 日後仍然想念你 我會盡量想不起
但喉嚨有你 胃藏滿你 唯有冥想至死
https://youtu.be/6DH1nwH8sAQ
以前有段係至霆鋒出事加同王菲分手個期
上台唱一半喊左唱唔到
我95
但唔知點解十零歲個時好鍾意佢係咁聽佢啲以前啲歌
係直頭聽埋side track既歌添
睇嚟你資深鋒迷,係咁覆post 我99
原來你仲細過我
估唔到
其實到底你係咪想笑霆鋒
我開咁多佢啲post係真心鍾意佢 想笑就唔係用呢個tone詳見「唐姨風暴」
雖然我好鍾意佢
但理性都要講句
佢手結他真係十年如一
當年唔識以為好勁見佢好撚多結他
學識發現佢黎黎去去招半招(唔係講緊單線 不過其實佢唔止viva玩單線 佢有啲歌去到尾段自己solo有時都會單線玩到最後 不過啲片係哂bili 因為youtube佢舊時既片真係唔多 )
幅EMOJI GIF
你咪俾佢呃
佢起碼89
咪係 Viva玉蝴蝶應該00左右
99年除非一出世就聽歌
89 笑死
唔講你係79?
唔通
我話我身邊啲人識佢嘅歌得玉蝴蝶同viva 小學先聽twins,佢哋先01出道係咪代表我2歲就聽佢啲歌?你閱讀理解有啲咩問題
咪撚on9啦好心
點解可以咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞