[ViuTV] 無制限OT編集団 《香港秘密搜查官》 星期一至五23:00

1001 回覆
137 Like 12 Dislike
暫時anson lo嗰套最過癮
認真可以認真 笑又可以好笑又靚女
水底最深係44米 否則量度海底時一定會標
所以個area有高位有低位唔太關事(或者話影響大極都唔會係以「米」計算)

潮漲潮落係有影響
但最大可能係唔夠重 條繩俾水流影響咗冇直落
所以會漂遠咗先到水底
因為呢個誤差唔係幾米已經去到「十米」級(計算60米繩+30米接駁繩都落咗一半)
反而我覺得Anson lo個套個節奏有D怪
可以因為表演題目冇限連整沙律都有
加上個位完全唔係舞台位 而係是旦有個角落頭就當舞台咁
睇電視拍落去個吓就唔到 就冇咗個種舞台表演feel
水流果part一定最大影響
我都係講哂有機會影響嘅因素出黎
同埋冇記錯佢哋個裝置中間係卡住左d嘢
果度又好難計
我直頭覺得有d悶 但AL…照爆一個post
因為我都冇諗過要同你討論
如果你係想我去認同你覺得唔好睇嘅咁我比唔到你囉
咁你唔覆咪得囉
咁你唔想討論又要覆?
咁我見你咁有意見
咁我都係想同你講 你唔鍾意就你開心就好
電視post爆唔爆post好難講嘅
有D節目好好睇都可以成輯做完都係得1個起2個止…
相反都有 不過發生頻率細D
但海中心有咩可以卡住
除非卡住自己隻船 諗唔到有其他足以卡住廿米以上嘅嘢
Mike 導既作品無條件要撐
就係個個都鳩鳩地嘅感覺先好笑
好似扮盲人
唔話你係viu pr狗真係對唔住自己全部post都係viu
反而我覺得呢套悶,放舊嘢落去,we嘩鬼叫,拎返上嚟,完
花姐睇完實會屌鳩mike導呢個item想做啲咩出黎
而家mike導人氣同廣告數目接近mirror上弦五、六
花姐應該會錫住 雖然而家都唔係上司下屬關係
咪就係想睇下個海底會有D咩
其實應該好多人一直想知
但冇人會做咋嘛 而佢地幫大家做左呢件事
呢個節目唔係花姐監製
不過似花姐第一下反應
再加埋佢地燒筆直喺阿特蘭提斯人度 屌多兩錢重
最後都係mike導自肥
唔緊要 都好多人睇完覺得幾好
睇左一集我覺得今次選角幾好
Marco下把位助手仔 Asha就認真落力做
Hanna就提供一D不確定 例如鳩野
睇完第一集會想睇埋mike導點樣自肥落去佢地仲有咩癲野出現

Marco 今次鳩得好好睇
係 Marco呢次叻仔
期待自肥癲野
神徒覺得好睇咋掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞