[五仁月餅唔好食啊屌你老母] 拜仁慕尼黑球迷暨慕遜加柏私家雞討論區 玖拾陸

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

MIA SAN MIA

FC Bayern Munich first team squad

GOALKEEPERS:
1. Manuel Neuer(舉手王)
26. Sven Ulreich(少出)
36. Christian Früchtl(無得出)

DEFENDERS:
2. Dayot Upamecano(重度弱能弱智黑人)
3. Omar Richards(英冠料)
4. Niklas Süle(漢堡神偷、唔續約)
5. Benjamin Pavard(屎坑關刀)
19. Alphonso Davies(無腦跑狗)
20. Bouna Sarr(真.重度弱能弱智黑人)
21. Lucas Hernández(打完老婆唔洗坐監、真男人)
23. Tanguy Nianzou(中度弱能弱智黑人)
44. Josip Stanišić(諗唔到,遲啲再反)

MIDFIELDERS
6. Joshua Kimmich(容易燥底、死要霸住正選)
8. Leon Goretzka(無腦筋肉人)
17. Michaël Cuisance(當自己球王)
18. Marcel Sabitzer(純粹買嚟玩鳩RB)
22. Marc Roca(屎到無得出)
24. Corentin Tolisso(新行運超人)

FORWARDS:
7. Serge Gnabry(鳩陣突出)
9. Robert Lewandowski(爭金球?下世啦)
10. Leroy Sané(明明係屎,但成日有人話佢復活)
11. Kingsley Coman(玻璃腳,唔續約)
13. Eric Maxim Choupo-Moting(得閒再反)
25. Thomas Müller(多咀狗)
40. Malik Tillman(Google球員)
42. Jamal Musiala(得閒再反)

COACHES:
JN:Julian Nagelsmann(中咗武肺)
BG:Benjamin Glück
XZ:Xaver Zembrod
DT:Dino Toppmöller
Prof Dr Holger Broich
TT:Toni Tapalović

EXECUTIVE BOARD MEMBER
HS:Hasan Salihamidžić(日日反月月反年年反,無點解)

馬里奧高美斯 – N/A

[size=6][b][red]光復香港,時代革命[size=6][b][red]
香港獨立 唯一出路
黑警死全家

https://www.instagram.com/p/CFzKzfgBJCW/?igshid=1pwot5dqff2go
[size=6][b][red]支持拜仁名宿列貝利聲援維吾爾族人[size=6][b][red]

高文世界波
呢十分鐘比柏林聯屌打
拜仁輸--->山寨王
拜仁贏--->屌靠拆成個德甲骨先有實力
拜仁輸而德甲其他球隊輸--->屌一隊二隊拜仁隻狗黎
拜仁輸而德甲其他球隊贏--->正
拜仁贏歐聯--->屌,靠疫情先贏到歐聯
拜仁輸歐聯--->嗱,而家咪現形

德甲有球隊歐聯好成績--->根本德甲隊好有實力,係拜狗拆散人地戰力
德甲得拜仁歐聯好成績--->DLLM拜狗獨大搞到其他隊變垃圾
德甲全軍覆沒--->就係拜狗拆骨搞衰成個聯賽

14年世界盃拜仁carry-->拜狗用國家隊席位逼害非拜仁球員
18年世界盃德國出局-->DLLM拜狗又累到德國隊變廢

高價買人-->拜狗又玩金錢足球
低價買人-->DLLM乞衣拜
免簽--->拜狗又玩陰招搞到其他隊人財兩失

買人地主力-->拜狗拆人主力
買人地潛力股-->拜狗見邊個打起買邊個,又浪費新星
借人地球員用-->乞衣拜借撚完唔買斷衰過Condom

屌卻狗>迫害非拜仁球員
屌SANE>迫害非白人
屌Roca>迫害非青訓
屌青訓>迫害非慕尼黑人

漢堡哥
牛高馬大有乜用
我屌你老母啊SULE
沙狗早排好似講過今年防守好過費蛇帶個陣
比人Fifa 式入波
踢到咁 點換Roca
好心防中位買下啲硬淨架啦
哥狀態唔好成碌木嗰陣,成隊想搵個撞得嘅都無
烏黑
出班下弦
高文
要用Roca啦!
嘩屌,兩件炸彈打中堅啊?
用佢係場上專睇對手打法收集資料咩?
條能樣撞邪就有 場場出嚟1212
沙狗同傻靴有拗撬
烏sir
大梅呢球好靚
仲有冇人反烏
有助攻唔係狗啊?屌你老母啊烏狗
我梅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞