草東個鼓手死咗

199 回覆
171 Like 11 Dislike
Rip
呢單野唔係關搞手事咩?

suchmos都死左個
最鍾意頂樓 RIP凡凡
rip
OD左?
場show屌完先有港幣買飛
不過入到去一半大陸死忠
好多新歌未聽過 但佢地睇到識背唱得仲大聲過vocal
九展個音響又廢到仆街 未聽過live咁細聲
中間乜都唔講無啦啦播片播咗15-30分鐘
後台就大麻味 加埋依下同班fd好嬲 好似hea住搵錢嘅feel

不過 rip 本來期望下場show會更好
https://www.thestandnews.com/culture/來港表演用大陸平台售票-僅接受支付寶等-台樂團-草東-致歉

似乎真係草東佢地既選擇
最錯係Facebook公布左香港場要去內地網買飛,

用草東官方帳號Officially Endorse左呢個選擇

https://m.facebook.com/nopartyforcaodong/posts/1869679089779010?locale2=zh_HK&_se_imp=1kTKizgvuVCEZO39p

最後9月4號有補飛俾香港人買飛,但都係問題多多,俾人屌到飛起 仲要係⭕️香港網⭕️內地網兩邊同時賣飛
而唔係ban左內地網,個安排完全食晒屎

淨係睇留言都feel到班粉絲有幾慘

Ga仔話係跳軌
佢之前個病已經好返 但係佢公佈死訊前幾日
有個年齡match 冇公開身份既音樂家喺神奈川跳

Facebook cap
好在仲有你記得唔講以為自己去左平行時空
而且獨立樂團既誕生
正正係為左脫離主流廠牌的束縛
製作音樂既整個過程都係獨立自主
有人話呢單野係中国搞手嗰邊既問題
係呀 搞手係有問題
但草東係咪就可以完全置身事外?
喺中国巡迴入面 出現中国香港場
而身為台灣人既自己覺得冇問題仲選擇繼續合作
咁知咩事啦
屌你老母呢個世界永遠都係最應該死嘅就長命百歲,唔應該死嘅就早死
其仔地方唔知,香港隔離係會有咩防止自殺, 預防抑鬱嘅單張。
多謝防疫。
哇屌我第一次覺得連登算係咁都叫咗識咩係死者為大,口賤閪都會有人屌,但呢班人智障?草東仲要係佢地本土band
agger
日日都聽緊
咁後生
係點死?
還想和你談論宇宙和天空
或是沙灘裡的碎石和人生
r.i.p
草東沒有鼓手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞