[MIDZY] ITZY討論區(33) comback 完都係要繼續用錢支持~~~ JYP不了

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
大家準備俾錢
I am ready
Kidney for sale
原來JYPE同MMA關係差係因為咁
冇考究過
最後告成點
2018年事件Shaun同Nilo 擊敗各大公司嘅圑上榜,各大公司要求調查,後因無further evidence,所以調查call off。
好似冇咩下文

btw關係點差都唔會係音源搞你
twice音源冇以前咁勁好正常 出道咁耐實會有人氣下滑
itzy依年為咗攻美兩次cb揀下午一點依d垃圾時間出歌 好自然低位入榜 加埋韓國個面唔鐘意曲風自然音源差
19年出道dalla dalla咪高位入榜
唔好聽佢亂up
音源知唔關事
不過年尾頒獎禮確實有影響
出道嗰年肯定有獎先出席
Dalla Dalla都無一位!
Search Nilo 買榜,Shaun買榜,JYP vs Melon,都會睇到。韓國榜不嬲都有買榜,亦可操控都仲有人覺得公正?咪奉melon係神聖不可侵犯啦!K-pop大把黑幕,mnet偶像學校都有報道!
我唔諗住同你嘈!理性討論可以!
呢set幾可愛
冇記錯Dalla Dalla音源應該夠拎本賞
不過冇俾到
冇一位就叫冇高位入榜
你要求幾高下
係啊jyp 同 melon係不和同有買榜
但人哋唔會係音源搞你
咪將音源差全部賴去melon到
呢set係我暫時覺得最靚嘅一set
獎係可以黑走你
韓國信得過嘅頒獎禮應該都係得gano同金唱片
其他尤其mama商業成份高好多
你儲咗好多set
又唔洗咁激動
JYPE唔重視本土市場一定係令音源下滑主因
Twitter都大把fans叫JYPE focus返本土先
遲啲都會仲有,期待下!
https://www.thinkingtaiwan.com/content/4636

咁你係咪偏幫melon?好難幫佢洗白!佢想操控個系統係可以,好多melon曲線都被韓國一啲大學教授質疑。

同樣,YG同Mnet交惡,咪一樣影響MCD個榜同出席MAMA。

我只係幫ITZY,覺得可惜!
無激動!放心!
講緊你話melon打壓jyp團音源係9up廢話啊
吹到今年音源差係因為同melon不和所以上唔到去
#454 唔係講今年。
雖然你係牙真,希望你唔好咁天真,韓榜唔係神聖。
我同你分別係,你只覺得係自身原因引致,我睇係除自身原因外仲有其他原因。
我廢時同你嘈
唔夠人講就轉做人身攻擊
Dalla Dalla冇一位唔係因為有華莎上唔到咩
啲細榜冇咁多人用先刷到上一位
你用又唔算人身攻擊?你話我亂噏又可以?

話你天真都算人身攻擊?

唔好雙重標準!我通常唔會走去撩人先!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞