買蠟筆小新買到着撚咗

70 回覆
9 Like 257 Dislike
店主係閪
但我想問話十一月頭
你係咪覺得係十一月一會到?
諗住問下睇下會唔會早到姐無expect一定到 但無諗過要用呢d 態度講野
純分享
扣針嗰度擺明費事做你生意所以通知都費事,貨未到呢度就未必呃你嘅,可能真係到唔到
明樓主嘅唔開心嘅,期待好耐要做嘅做晒,然後臨門先好似被人一鑊翹起仲冇咩歉意
拎得返錢快手狗衝各大商場搵過新禮物啦
其實唔見佢態度有咩問題
明嘅自然明
呢間啲野都幾貴下
你喺外國買嘢應該爆血管死咗。日日都發生緊
岩岩見到隻campfire 杯仲想買添
名都冇 你當呢度facebook?
圖一有lovehappyberry可唔可以睇清楚先插
Crayon Shin-chan 8202-465 Nakayoshi Mascot Action Mask Shin-chan and Shiro https://www.amazon.co.jp/dp/B098QDXB5C/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_R9CQEY89RHWV83Y5CHYY
正常架喎本身返唔到貨,咁有現貨都supposed 賣晒比先過你排隊嘅人先啦
其實我8月10號就訂咗 應該如無意外排好前?同埋佢原本話會返到貨架嘛 所以我先等 ..其實返唔返到貨已經唔係問題 純粹我個人覺得佢之後嘅講野態度有問題姐都係個句純分享
尷尬笑
請問官網係咩
呢個Page成日都叫人要訂 訂完成日都無貨
一係就唔知等幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞