Bitcoin / Crypto 集中討論區 (373) 柴狗終於死

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係咪無BNB做gas fee
唔識玩就唔好射落wallet
“Funding rates are periodic payments either to traders that are long or short based on the difference between perpetual contract markets and spot prices. “
睇上面決定好倉同淡倉邊個比邊個 一日比3次
真 下次用trc
有冇人去左英國仲玩緊,我睇好多人講英國凍結Ac 好易,咁係唔係去左英國就冇得cash out
倫敦好似有現金交收
留低address我射1蚊BNB比你脫離苦海啦
你有第一舊BNB做gas fee就可以射去其他地方
係咪就咁BIT擺係現貨到 再等佢分配數量再買?
去開crypto friendly 銀行囉
真係好肯揼本
唔知有無bridge係BSC去TRX
Slow and steady,咁快唔記得BTC點吸血?

唔明個玩法,係咪要用bit換?
咁咪少左bit
快.. 我就嚟捱唔字喇供合約供到破產
唔該巴打先 我自己轉 bnb都係用bep20?
同埋我都係咪都要將全部bep20經技安轉返做其他
定有其他方法
放係現貨到,之後夠時間就申購
BnB都係咁咖啦
一條chain去另一條可以搵Bridge 但要搵可信既唔係會比人hack
用開呢個 唔伏
https://www.xpollinate.io/
我想問 有冇人stake bit? 係咪stake左嘅幣喺自己銀包會唔見咗 我見返transfer history,佢真係幫我stake緊 每日啲分紅會加落我銀包,但我果舊本佢係唔見咗, 同Binance理財唔同
可以用官方橋
yes
原來你係講funding fee
咁真係好撚貴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞