Diablo 2: D2R (64) Switch 孤兒仔

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
NoMercy#3258
呢隻GAME唔急得,刷唔到好野換個角色刷下第到
再唔係升下第隻職
轉變下心情人都開心d
打白裝 好過打暗金 唔駛堆MF
所以返屋企第一件事排隊先,然後先換衫食飯沖涼
但其實有諗返
SUR+塔鍊換件甲到底抵唔抵
最衰呢D冇乜REFERENCE PRICE
打左73場古通道,今日終於有一粒23F

蛇皮 30抗 21號
+21生命,+1 火法板 想换電板
精神君主盾 33FCR 21號
白君主盾 3pg
鏈 +2 陷阱/+19 全抗/+8str/+18dex
鏈 +2 冰法/+8FCR/+7全抗
鏈 +1法電/+8FCR/+19掉寶率
冰腰
無記錯既話, 藍裝打洞淨係出1~2個socket
我呢粒18lv
我把所有野代入為ist 正負 1 是可接受範圍
小符30準確率,20血,值唔值?
剃刀之尾9pg
麻煩留acct pls
遲d等d item平d 想玩熊人法師打紅門
或者玩offline用editor
https://youtu.be/iiG9JOvzReM
宜家可以隨時開room 美服
我都有睇呢條友
有d玩法我都想抄佢
但件甲我唔知可以用咩做標準 冇成交咁滯
PG換20#果2位巴打係唔係到
5PG賣我3洞權冠果位巴打係唔係到
18lv 如果有17-20有鬼佬收20-22F
15要有其他例如抗,%攻,等等
佢同mrlhama好睇

野人會唔會用有傳送術喎
可開場
我亞服
賣 野人火炬 10/13 , 要21符
15ED 3洞統甲?
我覺得我呢世都打唔出 就無所謂了
平台:PC(美服)
換符/PG

眼球 #23F
蛇皮33抗 #21F
蛇皮28抗 #20F

10PG:烏鴉之霜、天使戒+鍊、艾斯屈塔(+3技11/15)

6PG:瑪那德戒(7c7c)

5PG:法師之拳

3PG:娜吉甲、農夫王冠(+1技)

2PG:不朽武、不朽頭、不朽手、維斯爾坦盾、食屍鬼之皮、門徙衫、暴風騎士斧、痛苦之鎚、拉撒雷茲之杖、黑橡樹盾

1PG:懸崖殺手(+2亞馬技)、火精靈(+2火焰技能杖)、骷髏收集者(MF杖)、艾斯屈塔(+1技)、檀君武、惡魔肢體、暗影之牙、霜燃手、放血者短劍、雅典娜之怒(+1德魯依技)
+3德魯依召喚技能(藍護身符)
+3火焰技能(法)(藍護身符)
+2被動與魔法技能(馬)(藍護身符)
+2 召喚技能MF 全17抗(死靈)(黃護身符)
==================
另收戰爭旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞