張敬軒 HINS (75)軒公保佑 人人有飛

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
學生真係慘過食屎
點樣突然嘔咁多錢出嚟?

隨機分配一場?
又話銀級可以確保認購不少於2場
寫到好亂咁,即係點呀?
我追完post睇完安排都覺得屌得過
sor我收反屌細力個句
想問一問
宜家係咪即係得五個選項揀 預我哋好撚得閒是但二揀一派比我哋都可以去到?
仲要鬥快嘅 唔知google form會唔會好似廢達票咁死機呢
HCFC你哋班人快啲出嚟解釋下 搞到咁撚樣 下年都唔知續唔續會好

比咗入會費 買飛嘅手續費又貴過人 又唔係guarantee比到靚少少嘅位我 係咪當fans係屎 應酬班保險佬就算
Fans唔係惡曬 但比啲咁嘅條款我哋係想點樣
50蚊 不嬲都係內部飛嘅價 我唔怪佢
但佢依家搞餐懵 真係死硬
佢意思係

1. 23/24
2. 25/26
3. 27/30

你揀1同2既話 佢會係23/24隨機比一場你,25/26隨機比一場你
一樣一時三刻點搵舊錢出嚟
應該講緊 每個"日期選項" 入面是但一場
做銀啲位今年可能去到18-20行
金都驚啦 佢咁安排
但盛樂係一場50蚊
今次一張50蚊
好似上面咁中西位就仆街
金中10行我都接受唔到
盛樂都係一張50
無ebanking唔得閒12點過數係咪唔洗買
屌你老母睇個演唱會都咁撚煩
好撚後悔買咗金會員
見有frd而家都末收到email send封email都搞咁耐
入面個個都電腦白痴嚟?

但我睇返hcfc story highlight係一場50喎
咁咪衰過公售
上年盛樂公售680坐21行
今朝起身睇email再追一次post睇撚到我頭都痛,唔明點解會搞到咁複雜
我諗hcfc hold飛前俾錢應該係想一份google form一次過打包晒,咁對數會易啲?利申唔識
咁搞法set有冇得退錢都好麻煩,唔明點解咁大規模搞個fansclub出嚟會安排到咁樣,其實請啲人返嚟係咪未搞過類似event
都知hcfc同軒公都好辛苦好盡力想安排好,真係唔想鬧但今次個安排真係…唉
Sorry, 我記錯
個email仲要寫到1999 睇到頭都大埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞