[flover] fromis_9 討論區(28) Talk & Talk 終於初一位成真 繼續幫娜寶小白打氣!

1001 回覆
10 Like 11 Dislike

綸隊又瘦左

今次淵仔最高
靚到爆炸

HAPPY SAEROM DAY
綸隊生日粗卡

大忙內生日粗卡
咁賣得
呢個好似係pledis印咗80K 張album
唔係實際pre order sales
https://twitter.com/ultshanyang/status/1479297770997501952?s=21
hii 想問有冇人會買weverse版
我想抽簽售但係發現佢有limitation 即係每次唔可以買超過14隻
我想問呢個limitation係跟account定係可以分幾次買14隻 因為我試咗order一次之後 第二次再press都press到 但係未敢confirm order驚搞錯佢disqualify我
係邊度睇到14 limit
https://www.youtube.com/watch?v=NxPb0a4v8jA
Sexy_9回歸 食左人個飯笑死

佢random可以買6隻 set可以買3set(9隻)
但係如果你checkout佢會話15隻超過咗20kg 所以冇得一次過買15隻 只可以14隻
Set應該2版1set 3set(6隻)+Ran5隻=11隻(under20kg)
又真係可以second order我都weverse新手, 問下人先~
係喎 王梓軒咗......sorry
首title叫DM
開心hushhush可以聽熊貓仔G1仔 作曲作詞
宣推薦果首 ㅎ頭原來就係呢首
FEEL GOOD同WE GO班底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞